Windows 10'dan Windows 8.1'e geçilir mi?

8.1 performansına hayranım, yıl olmuş 2021 hâlâ format atmasını bilmiyorsun diyecekler olacak ama düzgün bir formatcı bulursam Windows 8.1 veya Linux geçeceğim.

8.1 performansına hayranım, yıl olmuş 2021 hâlâ format atmasını bilmiyorsun diyecekler olacak ama düzgün bir formatcı bulursam Windows 8.1 veya Linux geçeceğim.
Aslında kolay. Birkaç videodan sonra çocuk oyuncağı. Bence boşa para vermeyin (tanıdığa ücretsiz yaptıracaksanız bilemem).

Bilgisayarım pek iyi olmadığından dolayı Win 10 kullanamıyorum ancak iyi bir bilgisayarım olsa dahi Win 8.1 kullanırdım. Nedeni ise Win 10 çok fazla karışık ve sanki bir bilgisayar değil de tablet kullanıyormuş gibi geliyor. Hem Win 10 kaynak tüketimi çok fazla geliyor bana bu yüzden de eksi bence. Tabii ki güncel her zaman iyidir ama 8.1'de 2023 yılına kadar güvenlik güncelleştirmelerini alıyor olacak. Bu yüzden 8.1 bana daha kullanışlı ve stabil geliyor.

Aslında kolay. Birkaç videodan sonra çocuk oyuncağı. Bence boşa para vermeyin (tanıdığa ücretsiz yaptıracaksanız bilemem).

Hocam bilgisayara bir şey olursa gene bilgisayarcıya götürüceğim fakat direk bilgisayarcıya versem daha karlı olurum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı