Windows 10'u etkinleştirmezsem ne olur?

İki gün önce bu siteden lisans aldım. 2 dakika içinde mailime geldi lisans anahtarı

İki gün önce bu siteden lisans aldım. 2 dakika içinde mailime geldi lisans anahtarı.

Peki bu lisans anahtarlarının bu kadar ucuza satılması normal mi?

Peki bu lisans anahtarlarının bu kadar ucuza satılması normal mi?
Sadece mail ortamında veya dijital iletişim ortamlarından paylaşıldığı için kargo ücreti, telif ücreti, gümrük vergisi, özel tüketim vergisi, bandrol ücretleri olmadığı için fiyatlar ucuz. Aklınıza en ufak bir endişe kalmasın.

Konudaki durum gayet normal. Home sürümünde aktifleştirme için başka bir işlem gerekiyor. Arkadaş aşırı tepki göstermiş. Bu durum dolandırıcılık değil. Ayrıca 18:00'dan sonra verilen siparişleri firma ertesi gün teslim ediyor. Bu kadar aşırı reaksiyon göstermeden önce sitedeki açıklamaları okuyun.

1605279728435.png

Biraz araştırdım ve şunu yapmaya karar verdim. Ben bu dijital lisanslara güvenmediğim için bu lisanslarla kullanmaktansa etkinleştirmeden kullanacağım.

Orijinal fiyatı görünce normal değil gibi geliyor ama satılıyor.

Biraz araştırdım ve şunu yapmaya karar verdim. Ben bu dijital lisanslara güvenmediğim için bu lisanslarla kullanmaktansa etkinleştirmeden kullanacağım.
Pro sürüm kullanıyorsan 90 gün deneme süresi Home kullanıyorsan 30 gün deneme süresi vardır. Unutma bitmeye yakın arama kutusuna CMD yazıp aç sonra slmgr /rearm komutunu yaz. 90 güne 90 gün daha 30 ise 30 gün daha eklenir aklında bulunsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı