Windows 10'u NTLite ile modlamak oyun performansını artırır mı?

O forumda ReviOS OS falanda vardi yuksek ise yararmi.

ReviOS'ta 1709 sürümünde yani işe yaramayacaktır. Siz buradaki sistemi kurun [Düzenlenmiş] Windows 10 (x64) 21H2 (Pro / Home / Home Single Language) performans sürümü v2

O forumda ReviOS OS falanda vardi yuksek ise yararmi.

Attginizi inceliyorum guzel bir şeye benziyor deneyecegim. Bunu setup olarak dosyam gitmeden kurma imkanim yok değil mi oyleyse yarina kalacak.

Belki diski ikiye C ve D olarak ikiye ayırıp D ye dosyalarınızı atarsınız ve format esnasında sadece C diskini silebilirsiniz. İşe yarar mı bilmiyorum. Bir yere yedek alınıp denenebilir.

ReviOS'ta 1709 sürümünde yani işe yaramayacaktır. Siz buradaki sistemi kurun [Düzenlenmiş] Windows 10 (x64) 21H2 (Pro / Home / Home Single Language) performans sürümü v2

Belki diski ikiye C ve D olarak ikiye ayırıp D ye dosyalarınızı atarsınız ve format esnasında sadece C diskini silebilirsiniz. İşe yarar mı bilmiyorum. Bir yere yedek alınıp denenebilir.

Sadece resim video var ben geneed yedek alip bakarim. ReviOS 22H2 olarak guncellenmis sitesinde oyle okudum.

Sadece resim video var ben geneed yedek alip bakarim. ReviOS 22H2 olarak guncellenmis sitesinde oyle okudum.

Bilemiyorum sizin tercihiniz. Modlu Windows'lar hakkında pek bilgim yok.

Bilindik olarak ReviOS kursam daha iyiolacak diye dusunuyorun. Toolbox falan ne bilmiyorum arkadas demis ama hiç bilgim yok kfami karistiran seyler.

Bildiğim kadarıyla toolbox ile program kuruyorsun. Mesela işletim sisteminde Edge olmuyor ve Edge olmadan Chrome indiremeyeceğin için toolboxtan indiriyorsun diye biliyorum.

RAR filanda var icinde onu anlamadm Chrome indirsem RAR da indirebilirim.

Bilemiyorum. Olmadı internetten bakın, maalesef bu konular hakkında pek bilgim yok. Yanlış bilgi vermek istemem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı