Arch tabanlı dağıtımlardaki AUR'un çalışma şeklini sevmiyor olabilir. Ben de sırf bu yüzden Debian/Ubuntu tabanlı dağıtımları kullanıyorum.Adam Linux profesyoneli olsa bile son kullanıcı dağıtımı kullanıyor![]()
AUR nedir hocam?Arch tabanlı dağıtımlardaki AUR'un çalışma şeklini sevmiyor olabilir. Ben de sırf bu yüzden Debian/Ubuntu tabanlı dağıtımları kullanıyorum.
Windows'un güvenliği bile kötü, sistem kaynağı kullanmaktan başka bir işe yaramıyor.Tabi canım böyle büyük hatalar yapacak kadar aptalım zaten. Recep Baltaş'ta öyle de mi? Videoda o da kuramamıştı, farklı versiyonlarını denemişti. Açıkçası güzel, hoş fakat böyle hatalar yüzünden beni soğutuyor. Emin ol ki herhangi bir hata yok bende. Sadece kurulmadı. Uyumlu değildi. Bu global bir işletim sistemi olmak için çok büyük bir hata değil mi sence de? Ayrıca videoda bahsedilen birçok şey bence çok da kötü bir şey değil.
Arch User Repository. Arch'ta PPA'lar veya DEB paketleri yerine bu kullanılıyor. Kullanıcılar tarafından derlenmiş paketleri barındırdığı için herkesin hoşuna gitmez.AUR nedir hocam?
Windows 10'un berbat olduğunu düşünmüyorum fakat Linux'u tercih ederim. Oyunlarımı da Linux'da oynuyorum. Linux benim için mukaddestir.Tamam. Windows 10 berbat. Gidip XP kullanalım. En farklı sizsiniz. Tamam. Bıktım 10'un kötülenmesinden. En iyi sizinki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.