Windows 11 - 2 haftalık deneyimim

Eskiden kullandığınız sürümde internet ayarları yanlış alınmıştır veya bir şekilde oynanmıştır o yüzden pinginiz yüksektir Windows ile alakasi yok yani.
Sadece evimde test etmedim ofisime götürdüğümde aynı sonuç ama önceki sürümde driver sıkıntısı olabilir dediğim gibi metin değilim.

Sadece evimde test etmedim ofisime götürdüğümde aynı sonuç ama önceki sürümde driver sıkıntısı olabilir dediğim gibi metin değilim.

Bilmiyorum ilk defa gördüm Windows 10 Windows 8.1 Windows 7 Windows 11 hepsini kullandım ve ping farkı hiç yok bu arada sürekli format atanlardanim bazen Windows 8.1'e düşmem gerekiyor ona düşünüyorum bazen geri Windows 11 veya 10 geciyorum.

Bende gayet stabil. Güncellemeleri de sürekli olarak kontrol ediyorum.

Rust oynuyor musun bilmiyorum ama bir Alt+Tab attığımda yaklaşık 5 dakikada kendine zor geliyor. Onun haricinde de ben de Alt+Tab yavaş yeni sürümü çıktı onu yüklüyorum şimdi bakalım düzelecek mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı