Çözüldü Windows 11 22H2 sürümü çıktı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Başlıkta yazdığım gibi 22H2 sürümü 20 Eylül'de çıkmayabilir bunun sebebi de sürüm ön izleme kanalında RTM olmayı bekleyen 22000.1041 sürümü var bu yüzden Windows 11 22H2 RTM sürümünün çıkması gecikebilir.

resim_2022-09-18_223844625.png

Son düzenleme:
Microsofttan orjinal inen ISO dosyasını rufus ile flasha yazıp kuruluma başladım ama kurulum arayüzü yarısı ingilizce yarısı türkçe. Sizde de öyle mi?
Açılışta Install Now vs yazıyor. Sonraki pencereler ingilizce hep. Ama kurulunca Türkçe sorun yok.

Eki Görüntüle 1523509

Bu sabah güncelleme olarak geldi. Sorun yaşarsam artık temiz kurulum yaparım bir ara.

Bana gelmedi. PC'si desteklemeyenlere Update'ye güncelleme gelmeyecek mi? Rufus üzerinden RTM ISO denedim zorunlulukları da kaldırdım ama mavi hata verdiği için yapamadım.

Bana gelmedi. PC'si desteklemeyenlere Update'ye güncelleme gelmeyecek mi? Rufus üzerinden RTM ISO denedim zorunlulukları da kaldırdım ama mavi hata verdiği için yapamadım.

Halihazırda Windows 11 kullanıyorsanız, muhtemelen gelecektir. Parça parça dağıtım yapılıyor.

Üstüne güncellemek her zaman sıkıntılar getirir. Temiz sıfırdan kurulum öneririm.
Üstüne güncellemek sorun getirir falan yalan bunlar. Her sürüm güncellemesinde temiz kurulum yapılmaz. Temiz kurulum bile sorunlarla gelebiliyor. Güncelledikten sonra önceki Windows yüklemelerini falan temizlerseniz yükü azaltırsınız. Telemetriyi falan kapatırsanız tadından yenmez. Ben akşam daha yeni yükselttim ISO ile. Gayet Türkçe kurdum Türkçe yükseldi. Kalıntı temizleyince sorun falan kalmadı. Temiz kurulum zırt pırt yapılmaz.

Üstüne güncellemek sorun getirir falan yalan bunlar. Her sürüm güncellemesinde temiz kurulum yapılmaz. Temiz kurulum bile sorunlarla gelebiliyor. Güncelledikten sonra önceki Windows yüklemelerini falan temizlerseniz yükü azaltırsınız. Telemetriyi falan kapatırsanız tadından yenmez. Ben akşam daha yeni yükselttim ISO ile. Gayet Türkçe kurdum Türkçe yükseldi. Kalıntı temizleyince sorun falan kalmadı. Temiz kurulum zırt pırt yapılmaz.
Yani 2 günde bir yükleyin format atın demedik. Windows önemli altyapı değişikliği olduğu için, eskilerden artık olmadan, tam performans almak için 22H2 temiz kurulursa daha iyi olur demek istedik. Yoksa herkes zaten elinde format USB'si ile beklemiyor. Birçok yedekleme yapması vs gerekiyor. Daha çok meraklısı bu işlere vakit ayırıyor.

Yani 2 günde bir yükleyin format atın demedik. Windows önemli altyapı değişikliği olduğu için, eskilerden artık olmadan, tam performans almak için 22H2 temiz kurulursa daha iyi olur demek istedik. Yoksa herkes zaten elinde format USB'si ile beklemiyor. Birçok yedekleme yapması vs gerekiyor. Daha çok meraklısı bu işlere vakit ayırıyor.
Temiz kurulum yapıp tam performans alamayan çok insan gördüm ben. Temiz kurulum yapınca bazen mağaza bile gelmeyebiliyor. Çok önemli bir sorun veya aşırı yavaşlık harici ben temiz kurulum önermem.

Windows 11 kullanıyorum Update'den yapınca bir sorun çıkar mı? PC desteklemiyor ya merak ettim.
22H2 güncellemesi 21h2 kullanan ve bilgisayarı destekleyen kullanıcılara geliyor. Size Update yoluyla gelmez. Bypass ile kurarsınız ancak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı