Windows 11 22H2 yükleyecek misiniz?

Sekme özelliği şu an yok, sürükle bırak ise bende bir problemi bulunmuyor hatta yukarıda paylaştığım görselli test etmek amacıyla sürükle bırak yaparak yükledim.
Bende de genel olarak sorun yok fakat bir iki kere üst üste deneyince sıkıntı çıktı. Şuan için update yaptım tekrardan sıkıntı yaşarsam bu mesajı düzenlerim .
 
Bir sorun göremedim şimdilikte görev çubuğunun şeffaf olarak kulanıpta güncelleme sonrası çizgi şeklinde iz kaldı çözebilen varmı ?
 

Dosya Ekleri

  • Ekran görüntüsü 2022-09-20 222846.jpg
    Ekran görüntüsü 2022-09-20 222846.jpg
    20,8 KB · Görüntüleme: 102
ISO ile yükseltme ile kurdum bir güncellemede sıkıntı çıkarttı ne yaptıysam güncelleme olmadı. Daha sonra sıfır temiz kurulum yaptım ve 22H2'ye geçtim. Performans olarak artış kesinlikle var. Sistem baya serileşmiş. Forza Horizon 4'te 40 fps alıyordum normal Windows 11'de şuan 45 alıyorum. Benim en çok canımı sıkan nokta ekran kartı sürücüsünün en güncelini kurmama rağmen Windows Update eski sürümü sürekli yüklüyordu bu sorunu regedit ayarları ile çözmüştüm. 22H2'de bu problemde ortadan kalkmış. Uzun lafın kısası bu sistem olmuş.
 
bi haber sitesinde sekmeler gelmiş yazıyordu

 
bi haber sitesinde sekmeler gelmiş yazıyordu

Çok garip, GitHub üzerinde akvite etmek için birkaç yol bulunuyor. Lakin direkt kendinde bulunmuyor şu an, ilerleyen güncellemelerde gelecektir, yani umarım.
 

Geri
Yukarı