Windows 11 24H2 stabil olarak çıktı

Format ekranında C ve D sürücülerinin ikisinede ayrılmamış alan, serbest bırakılmış alan geliyor. cmd kodlarıyla silmeme rağmen yine geliyor. Ayrıca format usb side format ekranında görünüyor. Sıkıntılı bir durum. Umarım düzeltirler.

Format ekranında C ve D sürücülerinin ikisine de ayrılmamış alan, serbest bırakılmış alan geliyor. CMD kodlarıyla silmeme rağmen yine geliyor. Ayrıca format USB side format ekranında görünüyor. Sıkıntılı bir durum. Umarım düzeltirler.

Bende disk çöküyor bir konu açtım ve orada yazdım video da çektim.
Oyuna play diyorum yedek disk 1 MB'lık bir ayrılmamış alan açıyor ve oyunlar her şey disk çöküyor.
PC yeniden başlatınca düzeliyor. Sabit disk bölümleri oluştur kısmında normalde yok. Oyuna play dedikten sonra 1MB'lık bir alan açıyor. Çöküyor.
Ayrıca o serbest bırakılmış alan bende bütün disklerde ayrı ayrı oluyor.
Muhtemelen burada bir sıkıntı var. Ama nedir bilmiyorum

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1728425008265.png

24H2 çok hatalı ve buglu geldi örnekler denk geldikçe yazacağım. mesela cleanmgr çalışıyor gibi görünsede çalışmıyor ve windows update kalıntılarını silmiyor.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    100,5 KB · Görüntüleme: 144
24H2 çok hatalı ve buglu geldi örnekler denk geldikçe yazacağım. Mesela cleanmgr çalışıyor gibi görünsede çalışmıyor ve Windows Update kalıntılarını silmiyor.

Ayrıca SFC /scannow da çalışmıyor

Sürekli hata buluyor 20 kere yap 20 kez aynı şeyleri yapıp duruyor yabancı bir kanal da bu durumu söylemişti sistem dosyalarını denetlemiyor hata varsa bile gerçekte bilemiyorsun.

24H2, windows 11 in ilk çıktığı günkü haline döndü diyebilirmiyiz? hatalar, buglar, disk sorunları, hatalı çalışan entegre programlar (cleanmgr ve sfc /scannow gibi) buldukça yazalım 😊

Bu güncelleme bana hâlâ gelmedi. Endişelenmeye başladım. Çok önceden desteklenmeyen sistemlerde bypass yoluyla kullandığımda 22H2, 23H2 gibi güncellemeleri Windows Update yoluyla alamamıştım. Acaba yine aynı sorun mu oldu diye endişeleniyorum. Şu anda desteklenen bir sistemdeyim. Ama güncelleme Windows Update kısmında gözükmüyor.

Bugün konu açacaktım ne zaman gelecek resmi 24H2 diye senin konuyu gördüm. Bir temiz kurulum çekeyim bakalım. Umarım düşündüğüm bazı şeyleri düzeltmişlerdi.

Hocam ben Windows 10 kullanıyorum Update ile kendiliğinden 11'e geçersem direkt 24H2 yüklenir mi?

Yüklenir en son sürümü indirir olur yani.

24H2, Windows 11'in ilk çıktığı günkü haline döndü diyebilir miyiz? Hatalar, buglar, disk sorunları, hatalı çalışan entegre programlar (cleanmgr ve SFC /scannow gibi) buldukça yazalım 😊

Aga aynı sorun bende de var logitech programlarım logitech kamera bildiğin sistemden kopuk çalısıyor.

AC3 Dolby Digital desteği de gitmiş indirdiğim filmlerin dizilerin medya oynatıcı ve Filmler ve TV de sesleri çalmıyor neden diyorum bende meğer bu kodekleri kaldırmışlar.

VLC Player kullandım. Garip yani niye kaldırırsın ki.

AC3 Dolby digital desteği de gitmiş indirdiğim filmlerin dizilerin medya oynatıcı ve Filmler ve TV de sesleri çalmıyor neden diyorum bende meğer bu kodekleri kaldırmışlar.

VLC Player kullandım. Garip yani niye kaldırırsın ki.

Laptopumda Dolby Atmos ses desteği var ve 23H2 de mükemmel şekilde kulaklıkta sesleri baslı tok bir şekilde oldukça detaylı duyuyordum. 24H2 geçtikten sonra Dolby açık göstermesine rağmen ses kalitesi rezalet bir hal aldı. Ne bass var ne ses dengeleme. Bütün sesler birbirine giriyor karışıyor. Tekrardan 23H2 döndüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı