Rehber Windows 11 APK Kurma

Dostum peki tam ekran nasıl yapıyoruz ? Yukarı sağ kısımdan kare işareti ile büyüyor fakat ben tam ekran istiyorum. Yardımcı olabilir misin ?
Sanırım onu uygulamanın desteklemesi lazım bazılarında oluyor bazılarında ise olmuyor.

Sanırım onu uygulamanın desteklemesi lazım bazılarında oluyor bazılarında ise olmuyor.

Hadi ya :/ Yine de çok teşekkür ederim. Emulatör ile 30 saniye de açılıyordu uygulama, ve uygulama içinde de çok ağırdı. Şu an yağ gibi akıyor. 1 saniye de uygulama açılıyor!

Apk olarak ES dosya yöneticisi vs. programla internet gönderilimi yapılırsa daha kolay olur. Her seferinde aynı şeyle uğraşılmaz. Deneyebilecekler denerse sevinirim.

Apk olarak ES dosya yöneticisi vs. programla internet gönderilimi yapılırsa daha kolay olur. Her seferinde aynı şeyle uğraşılmaz. Deneyebilecekler denerse sevinirim.
Direk başka bir mağaza uygulaması kurarak bir daha uğraşmak zorunda kalmıyorsunuz.

Bende aynı hatayı alıyorum.

Kanka bu videoyu izledim yaptım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…