1995'den kalan berbat arayüzü, her gelen güncelleştirme ile sorun çıkan bir işletim sistemi kullanmak istemiyorum. Ek olarak 6 yıldır bıktım diyebilirim.
Gelen güncelleştirmelerde hiçbir sıkıntı yaşamadım. Sizin için anlaki bir durum gibi görünüyor.
1995'den kalan berbat arayüzü, her gelen güncelleştirme ile sorun çıkan bir işletim sistemi kullanmak istemiyorum. Ek olarak 6 yıldır bıktım diyebilirim.
Gelen güncelleştirmelerde hiçbir sıkıntı yaşamadım. Sizin için anlaki bir durum gibi görünüyor.
Sizi kırmak istemem ama Windows 11 de arayüz aynı. Aynı NT kernel ve birtek yeni bir teması var onun dışında Windows 10 den fazla farkı yok. Benim yeni gördüğüm tek şey Tablete benzeyen bir işletim sistemi ve DirectStorage1995'den kalan berbat arayüzü, her gelen güncelleştirme ile sorun çıkan bir işletim sistemi kullanmak istemiyorum. Ek olarak 6 yıldır bıktım diyebilirim.
Tablete benzeyen bir işletim sistemi.
Herkesin zevki kindine tabiki. Bana göre Windows 11 daha çok Surface lere uygun bir sistem.Kusura bakmayın Windows 10 daha çok tablet işletim sistemine benziyor zaten. Windows 11 biraz daha masaüstü ve laptop için tasarlanmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.