Neyzen TEYFİK
Hectopat
Daha fazla
- RAM
- Nanya 4GB DDR3-1333MHz NT4GC64B8HG0NS-CG DDR3
- SSD veya HDD modeli
- Toshiba THNSNJ256GCST - 256GB SSD
- Ekran kartı
- NVIDIA GeForce GTX 850M
- Anakart
- Asus X550JK Series Notebook
- İşlemci
- Intel(R) Core(TM) i5-4200H CPU @ 2.80GHz,
Merhaba! Günaydınlar efendim! Nasılsınız?
Şu, KB5018496 (is derlemesi 22621.755) olan sürüm'ü el ile yükledikten sonra bazı programlar geç açılmaya başladı [~1 dakika falan sonra açılmaya başladı.]
Önceki Windows'ta sıkıntı yoktu.
Aldığım hataya örnek: Opera GX at gibi, Office 2021'de yavaşlama var veyahut çalıştırılabilir (.exe) dosyasına tıkladıktan sonra evet hayır ekranı gelmesi uzun sürüyor. Telegram hızlı (gereksiz hızlı
)
TPM çipi direkt yok.
Bilgisayara uyumlu değil; lakin zorla 11'i kurdum.
"büyük ihtimalle, güncelleme sonrası işlemci sorun çıkarıyor."
8 dakika ile düzenlemeyi kaçırdım
lazım olur diye bunu ekledim. Ben ayrıyeten de gâvur sitelerine de bakacağım bulunca çözümü buraya yazacağım. Burada 3 tane falan aynı soru sorulmuş; lakin çözüm yok.
Şu, KB5018496 (is derlemesi 22621.755) olan sürüm'ü el ile yükledikten sonra bazı programlar geç açılmaya başladı [~1 dakika falan sonra açılmaya başladı.]
Aldığım hataya örnek: Opera GX at gibi, Office 2021'de yavaşlama var veyahut çalıştırılabilir (.exe) dosyasına tıkladıktan sonra evet hayır ekranı gelmesi uzun sürüyor. Telegram hızlı (gereksiz hızlı
TPM çipi direkt yok.
Bilgisayara uyumlu değil; lakin zorla 11'i kurdum.
Merhaba! Günaydınlar efendim! Nasılsınız?
Aldığım hataya örnek: Opera GX at gibi, Office 2021'de yavaşlama var veyahut çalıştırılabilir (.exe) dosyasına tıkladıktan sonra evet hayır ekranı gelmesi uzun sürüyor. Telegram hızlı (gereksiz hızlı)
TPM çipi direkt yok.
Bilgisayara uyumlu değil; lakin zorla 11'i kurdum."büyük ihtimalle, güncelleme sonrası işlemci sorun çıkarıyor."
8 dakika ile düzenlemeyi kaçırdım
Dosya Ekleri
Son düzenleme: