Çözüldü Windows 11 Dev kanalındaki özellikler RTM'de olacak mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

63574

Megapat
5 Ekim'deki yayınlanacak sürümde geliştrici sürümdeki düzeltmeler olacak mı acaba?

Peki bugün çıkan Build 22463 numaralı güncelleme Release Preview'a eklenmeyecek mi? 5 Ekim'de yamuk taskbarlı işletim sistemini mi sunacaklar?

Peki bugün çıkan Build 22463 numaralı güncelleme release Preview'a eklenmeyecek mi? 5 Ekim'de yamuk taskbarlı işletim sistemini mi sunacaklar?
Yamuk görev çubuğunun olduğu güncelleme bile eklenmeyecek. Dev kanalındaki yenilikler/değişiklikler seneye gelecek olan büyük güncelleme olacak.

Hocam diğer konu kitlendiği için buradan sormak zorunda kaldım. Güncelleme seneye eklenecek demiştiniz. Peki bu kadar hatalı bir sürümü nasıl çıkaracaklar?

Hocam diğer konu kitlendiği için buradan sormak zorunda kaldım. Güncelleme seneye eklenecek demiştiniz. Peki bu kadar hatalı bir sürümü nasıl çıkaracaklar?
1 sene içerisinde güncellemeler gelecek ve hatalar giderilecek. Sonra seneye büyük güncelleme olarak sunacakları sürümü önce Beta'ya, sonra Release Preview kanalına alacaklar.

Şimdi baktım da Preview Build 22463 dağıtılmış, 22000.194 değil sanırım.
O Dev kanalı, seneye gelecek olan büyük Windows 11 güncellemesi denebilir.

Dev kanalı zaten RTM için çıkacak sürümü geçeli bayağı oldu. Örneğin Windows 10 RTM şu anda 19043.xxx olmasına rağmen Dev kanalındaki sürüm çok ama çok ileri.

Hatta Windows 10 Dev kanalına baktım, son sürüm: 21390.2025

Kafanızı karıştırmasın yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…