İlk Insider dev kanalına geldiğinden beri Windows 11'i ana bilgisayarımda kullanıyorum. Cidden yazdıklarına anlam vermedim, Microsoft'un Windows 11'i neden çıkardıkları hakkında onlarca yazısı var keşke onları okusaydın ya da ne bileyim çamur atmadan önce keşke kullansaydın. Şu an 2 bilgisayarımda da Windows 11 kurulu, Windows 10'dan çok daha iyi çalışıyor. Ayrıca Windows 11'in çıkma sebeplerinden bir tanesi de Windows 10'a gelen her özellik güncellemesinden sonra işletim sisteminin saçma hatalara sebep olması. Ayrıca uzun bir süredir kullanıcılar Windows 10'da dwm ve DISM gibi hizmetlerin sistem belleğini sömürmesinden şikayetçi. Ben Windows 11'e geçtikten sonra m. Edge'de video izlerken yani boştayken CPU kullanımım Max 10, bellek kullanımım Max 4 GB oluyor, Windows 10'dayken CPU kullanımı 30'a kadar çıkıyordu. Oyun performansına gelecek olursak zaten ortalama 5-6 FPS bir artış var. RX 580 i5 10400F sistemimde Windows 10 kuruluyken FPS'im 45-55 arasındaydı, Windows 11'e geçtikten sonra FPS 50-70'lere kadar çıktı. Senin gibi buglu geçmeyin, Windows 10'a dönün falan diyenler çok fazla, postu yazan arkadaş Vbs'i yani bellek bütünlemesini kapattı ve sorunu çözüldü yani, hemen bir şeyleri suçlamayın, araştırın.