Windows 11 FPS düşüşü

VBS Benim dediğim Bellek Bütünlüğü özelliği aga.

Ne desek de anlamıyorsunuz. Windows 11 şu an hala bug ve hatalar ile dolu bir işletim sistemi. Bir 4 - 5 ay daha beklerseniz ne olacak sanki? Windows 10'a dönün. Daha stabil çalışanı varken neden buglar olan işletim sistemine geçiyorsunuz? Az sabırlı olun.

Çıktığından beri kullanıyorum herhangi bir problemle karşılaşmadım.

Karşılaşırsınız daha bekleyin siz. Daha 3 ay olmuş çıkalı.
İlk Insider Dev kanalına geldiğinden beri Windows 11'i ana bilgisayarımda kullanıyorum. Cidden yazdıklarına anlam vermedim, Microsoft'un Windows 11'i neden çıkardıkları hakkında onlarca yazısı var keşke onları okusaydın ya da ne bileyim çamur atmadan önce keşke kullansaydın. Şu an 2 bilgisayarımda da Windows 11 kurulu, Windows 10'dan çok daha iyi çalışıyor. Ayrıca Windows 11'in çıkma sebeplerinden bir tanesi de Windows 10'a gelen her özellik güncellemesinden sonra işletim sisteminin saçma hatalara sebep olması. Ayrıca uzun bir süredir kullanıcılar Windows 10'da DWM ve DISM gibi hizmetlerin sistem belleğini sömürmesinden şikayetçi. Ben Windows 11'e geçtikten sonra M.Edge'de video izlerken yani boştayken CPU kullanımım Max 10, Bellek Kullanımım Max 4 GB oluyor, Windows 10'dayken CPU kullanımı 30'a kadar çıkıyordu. Oyun performansına gelecek olursak zaten ortalama 5-6 FPS bir artış var. RX 580 i5 10400f sistemimde Windows 10 kuruluyken FPS'im 45-55 arasındaydı, Windows 11'e geçtikten sonra FPS 50-70'lere kadar çıktı. Senin gibi buglu geçmeyin, Windows 10'a dönün falan diyenler çok fazla, postu yazan arkadaş VBS'i yani Bellek Bütünlemesini kapattı ve sorunu çözüldü yani, hemen bir şeyleri suçlamayın, araştırın..

İlk Insider dev kanalına geldiğinden beri Windows 11'i ana bilgisayarımda kullanıyorum. Cidden yazdıklarına anlam vermedim, Microsoft'un Windows 11'i neden çıkardıkları hakkında onlarca yazısı var keşke onları okusaydın ya da ne bileyim çamur atmadan önce keşke kullansaydın. Şu an 2 bilgisayarımda da Windows 11 kurulu, Windows 10'dan çok daha iyi çalışıyor. Ayrıca Windows 11'in çıkma sebeplerinden bir tanesi de Windows 10'a gelen her özellik güncellemesinden sonra işletim sisteminin saçma hatalara sebep olması. Ayrıca uzun bir süredir kullanıcılar Windows 10'da dwm ve DISM gibi hizmetlerin sistem belleğini sömürmesinden şikayetçi. Ben Windows 11'e geçtikten sonra m. Edge'de video izlerken yani boştayken CPU kullanımım Max 10, bellek kullanımım Max 4 GB oluyor, Windows 10'dayken CPU kullanımı 30'a kadar çıkıyordu. Oyun performansına gelecek olursak zaten ortalama 5-6 FPS bir artış var. RX 580 i5 10400F sistemimde Windows 10 kuruluyken FPS'im 45-55 arasındaydı, Windows 11'e geçtikten sonra FPS 50-70'lere kadar çıktı. Senin gibi buglu geçmeyin, Windows 10'a dönün falan diyenler çok fazla, postu yazan arkadaş Vbs'i yani bellek bütünlemesini kapattı ve sorunu çözüldü yani, hemen bir şeyleri suçlamayın, araştırın.
İlk çıktığı günden beri kullanıyorum. Hatta açtığım konuya da bakabilirsiniz. Sebepsiz yere 3 kere mavi ekran yedim. Boşta %87 RAM tüketiyordu. Her sistem de farklı olabilir. 2 - 3 FPS düşüş yaşadım. Sağ tık menüsü donuyordu. Dosya gezginde dosyaları seçince kendisi durduk yere tıklıyordu. Kafamdan attığım şeyler değil bunlar. Neden kullanmadan çamur atayım ki? Hatta kullandığım ve beğenmediğim halde başka birileri kullanmayıp çamur atanlara kızardım. Yalan söylemem asla.

İlk çıktığı günden beri kullanıyorum. Hatta açtığım konuya da bakabilirsiniz. Sebepsiz yere 3 kere mavi ekran yedim. Boşta %87 RAM tüketiyordu. Her sistem de farklı olabilir. 2 - 3 FPS düşüş yaşadım. Sağ tık menüsü donuyordu. Dosya gezginde dosyaları seçince kendisi durduk yere tıklıyordu. Kafamdan attığım şeyler değil bunlar. Neden kullanmadan çamur atayım ki? Hatta kullandığım ve beğenmediğim halde başka birileri kullanmayıp çamur atanlara kızardım. Yalan söylemem asla.
Ha aga kullanıp sorun yaşadıysan sorun yok, ben forumdaki diğerleri gibi ezber yapanlardan sandım sorry..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı