Windows 11 geliyor! Microsoft attığı son 2 Tweet ile doğruladı!

Arkadaşlar, Microsoft'un dün attığı Tweet ile zaten doğrulanmıştı (aslında ISO sızdığından beridir Windows 11 geleceği belliydi :D) ancak 2 saat önce yeni bir Tweet attı. Artık Windows 11 gelmeyecek diye bir şey yok. Zira kadının gözüne iyi bakın, Windows 11'in varsayılan arka plan resmi var. Yani Windows 11 kesin geliyor, hepimize hayırlı olsun. İlk defa bir Windows'un çıkışına canlı canlı şahit oluyorum, çok heyecanlıyım. :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnanmayan ve milattan önce yazılan yazıya inanan kişilere artık kanıt olmuştur diye umut ediyorum.:)
Doğru olduğunu biliyordum!
 
Microsoft ilk kez yapmıyor ki bunu. Vista'dan önce 3 kere son dediler yeni işletim sistemi yok diye yine çıkarttılar. XP SP2 son dediler SP3 çıktı. Hala W11 yok bu Temalı Windows 10 diyorlar.

Windows geç farkına varıyor herhalde tasarımların eskidiğini. Düşünsenize 15 yıldır Vista kullandığımızı. Kabus gibi.
 
Microsoft ilk kez yapmıyor ki bunu. Vista'dan önce 3 kere son dediler yeni işletim sistemi yok diye yine çıkarttılar. XP SP2 son dediler SP3 çıktı. Hala W11 yok bu temalı Windows 10 diyorlar.

Katılıyorum. Hem zaten örnek veriyorum Windows 11 son diyemezler. Deseler bile Windows 12, 13 illaki çıkar. Çıkmak zorunda.
 
Haklısınız cidden öyle oldum. Nedenini söyleyeyim 2015 yılından beri Windows 10 kullanmaktan bıktım. Ayrıca Windows 11 işletim sistemini de çok beğendim görünüş olarak vs.
Hocam aynı benim kafadansınız. Çoğu kişi kızıyor yahu bu MacOS olmuş diye. Günümüzde kullanıcıya ne hitap ediyorsa onu yapmak lazım. Microsoftta onu yapıyor. Bende çok beğendim. Public Beta gelsin kafa atacağım direkt. :D
 
20210603_232510.jpg
 
Katılıyorum. Hem zaten örnek veriyorum Windows 11 son diyemezler. Deseler bile Windows 12, 13 illaki çıkar. Çıkmak zorunda.

Hocam W8'i çıkartıp tepki yedikten sonra W8.1 getirmediler mi bunlar? Bunu yapan şirket Windows 10'a W11'e neler yapmasın. Teknoloji gelişiyor Microsoft'ta yerinde sayacak değil değil mi? Bir arkadaş NTFS'nin eskiliğinden dert yanıyordu. Gerçekten haklı. Yıllardır NT çekirdeğini yamala babam yamala babam. Linux çekirdeğine geçsinler de adam gibi CMD versinler millete. Yıl olmuş 2022 sub-System ile Linux terminali getirdiler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı