Windows 11 gerçekten kullanılır mı?

devsosisli

Decapat
Daha fazla  
RAM
32 ddr5
SSD veya HDD modeli
1TB ssd
Ekran kartı
RTX 5060 8gb
İşlemci
Ryzen5 7500f
Yıllardır Windows 10 kullanıyorum fakat 14 Ekim 2025'te desteği kesilecek. Mecbur Windows 11'e geçeceğim fakat merak ediyorum, Windows 11'e geçilir mi yoksa kötü bir işletim sistemi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunları büyük oranda çözüldü. Tabii ki Windows 10 gibi oturmuş bir işletim sistemi kadar hatasız olmasa da geçilebilir düzeyde. Zaten sisteminiz de gayet yeterli geçin derim Microsoft da bunu istiyor zaten.

Yıllardır Windows 10 kullanıyorum fakat 14 Ekim 2025'te desteği kesilecek. Mecbur Windows 11'e geçeceğim fakat merak ediyorum, Windows 11'e geçilir mi yoksa kötü bir işletim sistemi mi?

Hocam istesek de istemesek de Windows 10 artık tarih oldu. Windows 11 her açıdan artık daha iyi.

İlk çıktığında bunu sorsanız geçmeyin derdim ama hem Windows 10 desteği kesilecek hem de sorunların büyük bir kısmıda çözüldü bence en yakın zamanda geçin hocam.

Windows 11 sade olma amacıyla çıktı ama Windows 10'dan daha karmaşık hale geldi. Güvenlik güncellemesi istiyorsan Windows 11'e geçmek zorunda gibi birşeysin. Ben sanırım yakın zamanda Linux'a geçeceğim. Mint artık normal kullanıcı seviyesinde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı