Rendera gir de bak ne oluyor o 8GB laptoplara...![]()
Rendera gir de bak ne oluyor o 8GB laptoplara...![]()
Ram nedirRyzen 5 5600 ve RTX 4060'lı bir hazır sistem aldım. Oyun, Adobe After Effects ve topaz video AI kullanacağım. Windows 11 kullanmamı önerir misiniz? Herhangi bir performans düşüşü olur mu Windows 10'a göre?
Konuyu açan arkadaş kullanmak istediği uygulamaların isimlerini belirtmiş. Bu arkadaşa 16GB üzeri bir ram lazım. Her şeyi yazmış; en lazım olan komponenti yazmamış sağ olsunRender yapılacağını kim demiş 8 GB laptopla.
16 GB Lexar Thor 3200 Mhz CL16 hocam.Ram nedir
Konuyu açan arkadaş kullanmak istediği uygulamaların isimlerini belirtmiş. Bu arkadaşa 16GB üzeri bir ram lazım. Her şeyi yazmış; en lazım olan komponenti yazmamış sağ olsun![]()
Devamke... 11-12-13...16 GB Lexar Thor 3200 Mhz CL16 hocam.
Sen ne anlatıyorsun? Zaten o 8'in 5 ini windows çekiyor sana 3 kalıyor o da doğal olarak yetmiyor. 16 bile az kalıyor windows 11'e.8 GB laptoplara otomatik windows 11 kuruyorlar ne anlatıyorsun?
AynenSen ne anlatıyorsun? Zaten o 8'in 5 ini windows çekiyor sana 3 kalıyor o da doğal olarak yetmiyor. 16 bile az kalıyor windows 11'e.
Kurulur ama yetersiz kalır, yanına bir 8 veya 16 daha takmanız lazım hocam.16 GB Lexar Thor 3200 Mhz CL16 hocam.
Şu an üzerindeki 16 GB Lexar Thor 3200 Mhz CL16 ymış. Bana şimdilik yeterli gibi geldi.Kurulur ama yetersiz kalır, yanına bir 8 veya 16 daha takmanız lazım hocam.
İdareten kullanabilir çok büyük bir problem yaşamaz belki render oyun gibi şeyleri yaparken felan çok ram kullanırsa takılmalar olur sadece.Şu an üzerindeki 16 GB Lexar Thor 3200 Mhz CL16 ymış. Bana şimdilik yeterli gibi geldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.