Çözüldü Windows 11 görev çubuğu yok oldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

512260

Hectopat
Windows 11'de görev çubuğu yok oldu. Birkaç gündür bununla uğraşıyorum. Bayağı bir şey denedim ama olmuyor. Sadece görev çubuğu değil. Sistemin birçok özelliği çalışmıyor. Ayarlar vs. birkaç dakika sonra düzeliyor. Başka bir kullanıcı hesabı ile oturum açınca düzeliyor. Ancak bu durumda verilerim siliniyor. O yüzden format ve yeni kullanıcı açma yöntemine sıcak bakmıyorum. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Çözüm
Denediğim milyonlarca şeyin ardından sonunda çözdüm.

WinRE ekranından güncelleştirmeleri kaldırdım. Şu anlık bir şey gitmedi gibi gözüküyor.

Windows Insider'da olduğumdan mıdır nedir her ay başka bir problem yaşıyorum, buraya konu açıyorum ve yine kendim bir çözümünü buluyorum.

Yine de en yakın zamanda format atarak Insider sürümünden normal sürüme geçeceğim.

Yardım çabaları için herkese teşekkürler. Özellikle de @512260'ye teşekkür ediyorum. :D
SFC scannow ve DISM komutlarını denedin mi? Yeni kullanıcı açınca düzeliyorsa kayıt defteri ayarların bozulmuş olabilir, bu durumda yapacak pek bir şey yok. Yeni kullanıcıya verileri aktarmak çok zor değil bu arada. Şu anki kullanıcı klasöründen masaüstü, belgeler klasörünü kopyalayıp yeni açacağın kullanıcı klasörüne yapıştır, ta da bu kadar.

SFC scannow ve DISM komutlarını denedin mi? Yeni kullanıcı açınca düzeliyorsa kayıt defteri ayarların bozulmuş olabilir, bu durumda yapacak pek bir şey yok. Yeni kullanıcıya verileri aktarmak çok zor değil bu arada. Şu anki kullanıcı klasöründen masaüstü, belgeler klasörünü kopyalayıp yeni açacağın kullanıcı klasörüne yapıştır, ta da bu kadar.
Komutları denedim. Ben de kayıt defteriyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Sıfırlama için bir rehber gibi bir şey var mı tam olarak?

Komutları denedim. Ben de kayıt defteriyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Sıfırlama için bir rehber gibi bir şey var mı tam olarak?

Kayıt defterini mi? Öyle bir şey yok sanırsam. Geri yükleme noktası varsa sorunsuz olan bir âna dönmeyi dene.

Şu an verilerin tam olarak hangi konumda? Yeni kullanıcı açınca düzeliyorsa onu yapmak en mantıklısı.
Yeni kullanıcı da Microsoft hesabı istiyor. İnternet olmadan açılmıyor sanırım. Oraya geçmek hiç istemiyorum aslında. Bir de bir sorum var güncelleştirme kaldırırsam o zamandan beri yüklediğim uygulamalar veya dosyalar zarar görür mü? Haziran ayında yapmıştım en son büyük güncelleme.

@512260 hizmetleri sifirlama (denendi, ise yariyor.)

Regedit degerlerini sifirlama (denemedim, Regedit degerleri ve diger Regedit klasorleri her Windows'a gore degisiklik gosterebilir cunku uygulama degerleri falan da var. O yuzden bu ise yarar mi, emin degilim. Size ait sorumluluk, isterseniz deneyin veya denemeyin.)

Yeni kullanıcı da Microsoft hesabı istiyor. İnternet olmadan açılmıyor sanırım. Oraya geçmek hiç istemiyorum aslında. Bir de bir sorum var güncelleştirme kaldırırsam o zamandan beri yüklediğim uygulamalar veya dosyalar zarar görür mü? Haziran ayında yapmıştım en son büyük güncelleme.

Yerel hesapla da kullanıcı acabiliyorsun. Microsoft hesabı olmadan kullanıcı ekle olması lazım ona bas. Güncelleme silince dosyalara ve uygulamalara bir şey olmuyor diye biliyorum.

@512260 hizmetleri sifirlama (denendi, ise yariyor.)

Regedit degerlerini sifirlama (denemedim, Regedit degerleri ve diger Regedit klasorleri her Windows'a gore degisiklik gosterebilir cunku uygulama degerleri falan da var. O yuzden bu ise yarar mi, emin degilim. Size ait sorumluluk, isterseniz deneyin veya denemeyin.)

Yok hocam olmadı. Peki bu hatanın neyden kaynaklandığını bulabilir miyiz? Hoş geldiniz yazısında milisaniyelik bir takılma oluyor o esnada bir başlatma hatasının meydana geldiğini düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı