Bilgisayarı kullanamıyormuş.Görev yöneticisine gir Windows gezgini diye işlem var onu yeniden başlat.
Yapacağım artık bir şeyler.Yakın olsaydık, ben de hazır var ben verirdim hocam. Komşulardan yararlanabilirsiniz.
Teşekkürler hocam.
Ağ ile güvenli modda açabiliyor musun? Belki o zaman kullanabilirsin format USB’si hazırlarsın. Edit: Görmedim düzeltmişsin.Yapacağım artık bir şeyler.
Ne demek.
Telefondan da yapabilirsin.Hadi ya. E benim format usbsi hazırlayacak ikinci bir bilgisayarım yok ne yapacağım.
Haklısınız hocam, bundan sonra öyle yapacağım.Henüz stabil olmayan bir sürüm de güncelleme yapmak tamamen hata zaten, güncelleme geldikten tam 1 veya 2 ay sonra güncelleyin ki sonraki patchlerde o hata giderilsin.
İkinci bir bilgisayara neden gerek duydunuz hocam? Kurulum USB'sini bu bilgisayarda hazırlayıp yine bu bilgisayarda bootlayabilirsiniz.Hadi ya. E benim format USB'si hazırlayacak ikinci bir bilgisayarım yok ne yapacağım.
Bilgisayar hiç bir komutuma tepki vermiyordu, düzeldi ama kendi kendime şu an bir sıkıntı yok.İkinci bir bilgisayara neden gerek duydunuz hocam? Kurulum USB'sini bu bilgisayarda hazırlayıp yine bu bilgisayarda bootlayabilirsiniz.
Bilgisayar hiçbir komutuma tepki vermiyordu, düzeldi ama kendi kendime şu an bir sıkıntı yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.