Windows 11 güncellemeden sonra kullanılmaz hale geldi

Windows 11 hala tam oturmamış bir işletim sistemi. Diğer kullanıcılar ne kadar Windows 11 kullanıyorum sıkıntı yok dese bile illaki belli başlı sıkıntılar çıkacaktır. Windows 11 tam oturduğu zaman kullanılabilir bence.

Yakın olsaydık, ben de hazır var ben verirdim hocam. Komşulardan yararlanabilirsiniz.

Teşekkürler hocam.
Yapacağım artık bir şeyler.

Ne demek.
Arkadaşlar, ikinci kez yeniden başlatmamdan sonra düzelmeye karar verdi. Gerçekten çok ilginç bu Windows 11. Yardımlarınız için teşekkürler.

Nereden aldığımı hatırlamıyorum dostum maalesef. Kanagawa Wave mousepad diye aratırsanız bi ihtimal bulabilirsiniz.
Henüz stabil olmayan bir sürüm de güncelleme yapmak tamamen hata zaten, güncelleme geldikten tam 1 veya 2 ay sonra güncelleyin ki sonraki patchlerde o hata giderilsin.
Haklısınız hocam, bundan sonra öyle yapacağım.

Bilgisayar hiçbir komutuma tepki vermiyordu, düzeldi ama kendi kendime şu an bir sıkıntı yok.

Berkay kardesim bu hangi guncelleme bu hale getirdi istege bağlı sonu 14 olanmı CMD yönetici olarak çalıştır sfc/scannow ve restorehealth entere bas tarasin Google'dan tam halini yaz sistemde bozukluk varsa onarır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı