Windows 11 hala sorunlu mu?

Windows 10 desteği kesilene kadar durman daha mantıklı fakat Windows 11 asla sorunlu değil. AMD kullanan varsa geçmeyin diyen bile var...
AMD kullanıyorum ve daha herhangi bir sorun yaşadığım bir nokta olmadı. GT 1030 ekran kartı ile 2 yıl kullandım ve güncel olarak dizüstü bilgisayarımda dizi/film izlemek için kullanıyorum. Herhangi bir sorun, yavaş çalışması gibi bir durum yaşamadım. Önyargılı davranmamak lazım.
Güncel sistemimde ise Windows 11 kullanıyorum. 1 yıl oldu ve daha 1 kere bile sitemi bozacak, deneyimimi baltalayacak bir sorun yaşamadım. Çoğu konuda abartılıyor. Sorunları hallettiler, stabil çalışıyor.

3GB RAM kullanıp fanboyluk yapmanın bir anlami yok.
Windows 11'in bilinen büyük bir sorunu yok. Arkada RAM sömüren 50 tane uygulama açıp RAM'im yetmiyor W11 belleğimi sömürdü demeninde bir anlami yok.

Kimsenin fanboyluk yaptığı yok insanlar doğru söylüyor Windows 10 daha stabil daha düzgün çalışıyor Windows 11'in getirdiği tek şey arayüz.

AMD kullanan varsa geçmeyin diyen bile var...
Son kullandığım zamanlarda intel sistemler kadar stabil çalışmıyordu, o yüzden öyle dedim. Yüksek ihtimalle güncel olarak Win 10 ile aralarında gözle görülür bir fark yoktur. Desteği kesilene kadar Win 10'da kalmak bence daha mantıklı. Söylenenlere göre 2025'de Win 12 tanıtılacak.

AMD kullanıyorum ve daha herhangi bir sorun yaşadığım bir nokta olmadı. GT 1030 ekran kartı ile 2 yıl kullandım ve güncel olarak dizüstü bilgisayarımda dizi/film izlemek için kullanıyorum. Herhangi bir sorun, yavaş çalışması gibi bir durum yaşamadım. Ön yargılı davranmamak lazım.
Güncel sistemimde ise Windows 11 kullanıyorum. 1 yıl oldu ve daha 1 kere bile sitemi bozacak, deneyimimi baltalayacak bir sorun yaşamadım. Çoğu konuda abartılıyor. Sorunları hallettiler, stabil çalışıyor.

Destek kesilene kadar Windows 10'da kalacağım o zaman. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı