Tam olarak nasıl bir yavaşlık? Ben masaüstünde sağ tıklayınca seçeneklerin animasyon olduğundan ötürü 1 saniyede açıldığını fark ettim. Bunun gibi yavaşlıklardan mı bahsediyorsunuz?10 denedim ve W11'in arayüzünün yavaş olduğunu fark ettim.
Tam olarak nasıl bir yavaşlık? Ben masaüstünde sağ tıklayınca seçeneklerin animasyon olduğundan ötürü 1 saniyede açıldığını fark ettim. Bunun gibi yavaşlıklardan mı bahsediyorsunuz?10 denedim ve W11'in arayüzünün yavaş olduğunu fark ettim.
bu nasıl oluyor tam olarak 12100F nedir?Etmiyor. Sorunsuz 12100F ile. Temiz kurulum + Debloat yapmadan hiçbir Windows kullanılmaz. Sorun var diyen bilgisayarına el atsın. Scannow ve DISM ile onarım yapıp debload yapsınlar.
12100F Intel bir işlemci.bu nasıl oluyor tam olarak 12100F nedir?
Tam olarak nasıl bir yavaşlık? Ben masaüstünde sağ tıklayınca seçeneklerin animasyon olduğundan ötürü 1 saniyede açıldığını fark ettim. Bunun gibi yavaşlıklardan mı bahsediyorsunuz?
Küçük sorunlardan kastınız ne?Evet, nedense beni çok rahatsız ediyordu, bir de küçük küçük sorunlar çıkarıyordu.
Hocam o animasyonlar kapatılabiliyor.Evet, nedense beni çok rahatsız ediyordu, bir de küçük küçük sorunlar çıkarıyordu.
Melez olur. Sonra hata çıkınca Windows 11 berbatmış sakın geçmeyin diyenlerden farkın kalmaz.Neden?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.