Windows 11 HWID etkinleştirme yöntemi nedir?

Githubdan scripti indirdiğinde zaten karşında KMS, KMS38 ve HWID gibi seçenekler çıkacaktır. Yani kaynak kodlarında KMS olması gayet doğal. Ama biz KMS etkinleştirme yapmadığımız için zaten onu seçmeyeceğiz yani bir alakamız yok.

Hiç fark etmez. Hatırladığım kadarıyla sadece ayarlarda etkinleştirme menüsünde "lisansı hesabım ile taşı" benzeri bir seçenek olması gerekiyor. Ana makinana aktarırken oradan aktarman gerekiyor.

Sanal makina da hangi sürümü etkinleştirdin ve hesabınla oturum açtıysan o sürümde bir dijital lisansın olmuş oluyor. Ana makinanın sürümünün değişmesi gibi bir durum söz konusu değil. Sanal makinaya da Home Single Language kur.

Hocam araştırdığım kadarıyla KMS legal olan diğeri illegal olanmış.

Ya keşke önceden bilgisayarımı Pro yapsaydım format atmak zorunda kalacağım galiba. Sonradan ana bilgisayarı girsem sorun olur mu hesaba taşıyınca?
Bisi olmaz.

Ya keşke önceden bilgisayarımı Pro yapsaydım format atmak zorunda kalacağım galiba. Sonradan ana bilgisayarı girsem sorun olur mu hesaba taşıyınca?

Olmaz istediğin zaman taşıyabilirsin.
Oturum açtığın cihazları buradan takip ediyorsun.
cihazlar.png

Ben bu yöntemle aktifleştirmiştim. Formattan sonra home sl veya pro fark etmeksizin kalıcı olarak lisanslıyor. Microsoft hesabına gerek duymadım kullanmadığım için. 2 sene boyunca bir sıkıntı yaşamadım. Kaspersky rescue disk ve aklına gelen tüm antivirüsler ile tarattım temiz çıktı. Bu yöntem zararlı değil diye biliyorum.

Olmaz istediğin zaman taşıyabilirsin.
Oturum açtığın cihazları buradan takip ediyorsun.Eki Görüntüle 1909550

Ana bilgisayarında yapıyorsan Microsoft hesabına vs. gerek kalmaz. Yine de önermem işlemi ana bilgisayarında yapmanı.

Ben bu yöntemle aktifleştirmiştim. Formattan sonra Home SL veya Pro fark etmeksizin kalıcı olarak lisanslıyor. Microsoft hesabına gerek duymadım kullanmadığım için. 2 sene boyunca bir sıkıntı yaşamadım. Kaspersky Rescue Disk ve aklına gelen tüm antivirüsler ile tarattım temiz çıktı. Bu yöntem zararlı değil diye biliyorum.

Hocam etkinleştiriyorum. Hesabımı giriyorum. Ancak etkinleştirme yerinde sadece bir dijital lisans ile etkinleştirildi diyor. Microsoft hesabı ile etkinleştirilmiş olması lazım değil mi? (sanal makinede) ona bakmasam bile gerçek bilgisayarda giriyorum herhangi bir etkinleştirme olmuyor.

Hocam etkinleştiriyorum. Hesabımı giriyorum. Ancak etkinleştirme yerinde sadece bir dijital lisans ile etkinleştirildi diyor. Microsoft hesabı ile etkinleştirilmiş olması lazım değil mi? (sanal makinede) ona bakmasam bile gerçek bilgisayarda giriyorum herhangi bir etkinleştirme olmuyor.
Sanal makinede niye etkinlestiriyon oglum. Ana makinede etkinlestirsene.

Sanal Makineden Microsoft hesabına bağlayacak Lisansı sonra da Ana makineye taşıyacak Ana makinede yapmak riskli olabilir diye Sanal makinede deniyor

Sanal makineden Microsoft hesabına bağlayacak lisansı sonra da ana makineye taşıyacak ana makinede yapmak riskli olabilir diye sanal makinede deniyor.

Evet riskli olabilir diye. Hocam bağlıyorum hesabı bir etkinleştirme olmuyor. İki sürümde aynı, ikisi de Pro. Nerede bir hata yaptım acaba?

Ayarlarda etkinleştirme sayfasının tamamından ekran görüntüsü atabilir misin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı