Windows 11 Insider Preview İncelemesi

Peki nasıl şu an olan Windows 10'umun üzerine kuracağım? ISO'yu indirince çalıştırırsam otomatik olarak kurmaya başlar mı?

Görev çubuğunu nasıl saydam yaptınız hocam?

Windows Insider dev kanalına kaydoldum oradan kendi güncelleme yaptı. ISO dosyaları konusunda bilen arkadaşların yazması daha mantıklı olur çünkü ISO ile kuruluma dair herhangi bir fikrim yok.

Görev çubuğunu TaskbarX uygulaması ile saydam yapıyorum.

Dosya gezgini değişmez bence.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu Windows 10'un ilk hali. W8'den farksız. W11'in arayüzüne bu kadar bağlanmayın, değişecektir bence.

Windows Insider dev kanalına kaydoldum oradan kendi güncelleme yaptı. ISO dosyaları konusunda bilen arkadaşların yazması daha mantıklı olur çünkü ISO ile kuruluma dair herhangi bir fikrim yok.

Görev çubuğunu TaskbarX uygulaması ile saydam yapıyorum.
1624906873139.png

Bismillah diyerek başladım hocam 😃

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu Windows 10'un ilk hali. W8'den farksız. W11'in arayüzüne bu kadar bağlanmayın, değişecektir bence.

Video gözükmüyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı