Rehber Windows 11 IoT Enterprise LTSC 24H2 kurulumu ve etkinleştirme

• Konuyu başlatan Xscape
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 258
  • Görüntüleme 68.781
ISO içerisine direkt TR dil seçeneği ile değiştirilip format atamaz mıyız?

Windows 11 için cab dil paketi bulabilsem çalıştır ile indirip kuracağim fakat sadece internette Windows 10 için var

ISO içerisine direkt TR dil seçeneği ile değiştirilip format atamaz mıyız?

Windows 11 için cab dil paketi bulabilsem çalıştır ile indirip kuracağim fakat sadece internette Windows 10 için var.

LTSC IoT yerine düz LTSC TR sürüm yükleyin. Massgrave de var yine.

LTSC IoT yerine düz LTSC TR sürüm yükleyin. Massgrave de var yine.

Biraz uğraşayım şu an sizin bize sunmuş olduğunuz Windows 11 IoT LTSC sürümüne Türkçe dil paketini entegre edip yeni ISO dosyayı oluşturup yapacağım rehber olarak paylaşım yaparım azıcık zaman geçirmiş olayım :D

Biraz uğraşayım şu an sizin bize sunmuş olduğunuz Windows 11 IoT LTSC sürümüne Türkçe dil paketini entegre edip yeni ISO dosyayı oluşturup yapacağım rehber olarak paylaşım yaparım azıcık zaman geçirmiş olayım :D

Kolay gelsin.

10 numara rehber olmuş hocam teşekkürler.

Türkçe dil paketini kurarak dili Türkçe yaptım ama çoğu yer hâlâ İngilizce kaldı. Örneğin ayarlar sayfası, dosya gezgini gibi alanların büyük bölümü İngilizce olarak duruyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videodakileri deneyebilir misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videodakileri deneyebilir misiniz?

Sonradan aynı adımları farklı bir rehberde bulup uygulamıştım. En azından dil sorunu önemli miktarda düzelmişti. Hâlâ bazı yerlerde İngilizce kalmış menülere rastlıyordum ama tabii ki de kullanılmayacak kadar kötü düzeyde değildi.

Düz LTSC Türkçe kur.

Vallahi hocam Windows 11 Pro'ya geçtim artık can sıkıcı olmuştu son kez şansımı denemek istedim tekrar paylaşım yapılan LTSC'yi formatladım önce Windows Update yaptım daha sonra dil paketini indirdim şu an her yer Türkçe oldu ayarlar dahil galiba tahminim şu yönde sizin vermiş olduğunuz Tweak'le mi alakalı olduğunu düşünmedim değil önce dili sonra Tweak yapmak mı acaba sorunu çözüyor acaba belki de emin değilim
ve isoyu rufustan yazmadan önce rufus ayarlarında bu sürüm bölge ayarları falan yazıyordu onu uygula yazıyordu onu seçmiştim emin değilim şans eseri oldu :D

1742757930834.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı