Rehber Windows 11 IoT Enterprise LTSC 24H2 kurulumu ve etkinleştirme

• Konuyu başlatan Xscape
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 258
  • Görüntüleme 68.662
Vallahi hocam Windows 11 Pro'ya geçtim artık can sıkıcı olmuştu son kez şansımı denemek istedim tekrar paylaşım yapılan LTSC'yi formatladım önce Windows Update yaptım daha sonra dil paketini indirdim şu an her yer Türkçe oldu ayarlar dahil galiba tahminim şu yönde sizin vermiş olduğunuz Tweak'le mi alakalı olduğunu düşünmedim değil önce dili sonra Tweak yapmak mı acaba sorunu çözüyor acaba belki de emin değilim.
Ve ISO'yu Rufus'tan yazmadan önce Rufus ayarlarında bu sürüm bölge ayarları falan yazıyordu onu uygula yazıyordu onu seçmiştim emin değilim şans eseri oldu :D

Eki Görüntüle 2452716

Olmuş bu sefer, gayet güzel görünüyor. Windows 11'de ki sorunları düzeltmesi için ve eski uygulamalara yeni görünüm getirmesi için Rectify11 kurmanızı tavsiye ederim.

Olmuş bu sefer, gayet güzel görünüyor. Windows 11'de ki sorunları düzeltmesi için ve eski uygulamalara yeni görünüm getirmesi için rectify11 kurmanızı tavsiye ederim.

Teşekkür ederim şu an indirip deneyeceğim fakat herhangi bir şekilde CPU kullanımı ekstra RAM kullanımı yaratan bir şey mi? Yoksa sadece görünümden ibaret bir şey mi?

Ne yaparsam yapayım ISO içine dil paketi entegre ettim farklı sürümler denedim fakat her şey Türkçe oluyor ayarlar yine de kalıyor

Kardeşim eğer ki Massgrave'den düz Windows 11 24H2 Enterprise LTSC indirip yüklersen, PowerShell üzerinden 1.siradaki etkinleştirme yöntemi ile etkinlestirirsen hem IoT olur hem de Türkçe olur.

Teşekkür ederim şu an indirip deneyeceğim fakat herhangi bir şekilde CPU kullanımı ekstra RAM kullanımı yaratan bir şey mi? Yoksa sadece görünümden ibaret bir şey mi?

Sadece görünüm, 13 senelik sistemimde bile sorun yaratmadı.

Kardeşim eğer ki Massgrave'den düz Windows 11 24H2 Enterprise LTSC indirip yüklersen, PowerShell üzerinden 1.siradaki etkinleştirme yöntemi ile etkinlestirirsen hem IoT olur hem de Türkçe olur.
Aslında Türkçe oluyor ama ayarlar gibi yerler ve arama çubuğu aradığın şeyler İngilizce kalıyordu sorun buydu bu şekilde hallettik

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videodakileri deneyebilir misiniz?

Sorunum çözüldü fakat o yöntem de işe yaramıyordu maalesef 2 kere denedim ama çözüm olmamıştı ben değil birkaç kişi de de bendeki gibi sorun olmuş galiba şu anlık bir sıkıntı yok.

Merhaba ben de dediğiniz şekilde kurulumu yaptım, etkinleştirdim, winutil ile önerilen ayarlar + bir kaç ayarı daha yaptım, son olarak bilgisayarımda sadece microsoft store aktif ve boşta ram kullanımım 2-3gb arası. arka planda çalışan bir uygulamam yok ekstra . Sizce bu değerler normal mi , değilse neleri değiştirmeliyim ?
pc bakımları yeni yapıldı bu arada.

Sistem Özelliklerim:
AMD ryzen5 5500 işlemci
RX 6600 ekran kartı
16gb 3300mhz ram
500gb ssd

Merhaba ben de dediğiniz şekilde kurulumu yaptım, etkinleştirdim, winutil ile önerilen ayarlar + bir kaç ayarı daha yaptım, son olarak bilgisayarımda sadece microsoft store aktif ve boşta ram kullanımım 2-3gb arası. arka planda çalışan bir uygulamam yok ekstra . Sizce bu değerler normal mi , değilse neleri değiştirmeliyim ?
pc bakımları yeni yapıldı bu arada.

Sistem Özelliklerim:
AMD ryzen5 5500 işlemci
RX 6600 ekran kartı
16gb 3300mhz ram
500gb ssd
Bence iyi.

peki konuyla kısmi alakalı bir sorum daha var. bugün arkadaşımın bilgisayarına yaptım aynı işlemleri. Şuan League Of Legends oyununu açarken vanguard tpm 2.0 uyarısı verdi. Eski bir anakartı ve biosu var fakat düne kadar oynayabiliyordu. Biostan tpm ayarını açtım ve görebildiğim her şeyi uefiye çektim. şimdi de aynı uyarıya devam ediyor. ne denediysem çözüme ulaşamadım. bir öneriniz var mı?

peki konuyla kısmi alakalı bir sorum daha var. bugün arkadaşımın bilgisayarına yaptım aynı işlemleri. Şuan League Of Legends oyununu açarken vanguard tpm 2.0 uyarısı verdi. Eski bir anakartı ve biosu var fakat düne kadar oynayabiliyordu. Biostan tpm ayarını açtım ve görebildiğim her şeyi uefiye çektim. şimdi de aynı uyarıya devam ediyor. ne denediysem çözüme ulaşamadım. bir öneriniz var mı?
Bilmiyorum hocam secure boot falan da açmanızı istiyor. Hata kodunu YouTube'a yazın cözum bulamazsanız ayrı konu açın. Win 11 geçince bu tarz sorunlar yaşanabiliyor Vanguard'ta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı