Rehber Windows 11 IoT Enterprise LTSC 24H2 kurulumu ve etkinleştirme

• Konuyu başlatan Xscape
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 244
  • Görüntüleme 59.740
Ben kurdum tweakleri hallettim de Windows'u aktive etmeden aktif olduğunu söylüyor zaten. Bu nasıl oluyor? Daha önce anakarta gömülü olan W11 Pro Keyimle mi aktif oluyor? Bir de Windows'u Türkçe yapmama rağmen Windows yarı ingilizce yarı türkçe kaldı.

Dosya Ekleri

• 1753375837725.png
    1753375837725.png
    20,7 KB · Görüntüleme: 91
Windows 10 LTSC 2021'de yaptım bu yöntemi ve Lot LTSC olup etkinleşti. Burada sorun yok hatta bunu yaptım sonra Key'i bir yere kaydedip format attım Formattan sonra key'i girdim etkinleşti.
Bilgisayarda şuan Yerel hesap yani microsoft hesabı yok. Ben bu key'i microsoft hesabıma kaydetmem güvenli mi ve bir dahaki formatta e postamı girsem otomatik etkinleşir mi?
Normal Windows Home/Pro'yu böyle etkinleştirip microsoft hesabıma eklesem ikiside durabilir mi?

Hocam etkinleştirme yapamıyorum dediğinizi yapıyorum ama olmuyor 20 günüm kaldı format mı lazım illa.

@TheHub ISO'yu Microsoft'un sitesinden indirmişsiniz ve doğal olarak tam sürüm değil de evaluation yani deneme sürümünün ISO'sunu indirmişsiniz, bu sürümler sınırlı süreli kullanım için tasarlanıyor ve etkinleştirilemiyor. Aşağıdaki linkten tam sürüm ISO'yu indirin.

Hocam tüm kurulumları yaptım Haziran ayında, o zamandan beridir sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum. Ancak 1 haftadır yeni gelen Microsoft updatelerini yapmak istediğimde sürekli hata veriyor. "installing - 20%" civarlarında hemen "error - 0x800f081f" gibi hatalar alıyorum. Microsoft Update Catalog'dan son çıkan güncellemeyi kurmak istedim ama güncelleme kurulurken yine hata alıyorum. Son 2 haftadır da "Reinstall your current version of Windows to repair system files and components" hatası alıyorum. Reinstall diyorum, olmuyor. Komut isteminden disk bütünlüğünü doğruladım, olmadı. Başka işlemler de yapmıştım ama hatırlamıyorum, o uyarı yazısı hiçbir şekilde gitmiyor. Acaba format atıp Defender ve Update'i de kapatsam sıkıntı olur mu?

Hocam tüm kurulumları yaptım Haziran ayında, o zamandan beridir sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum. Ancak 1 haftadır yeni gelen Microsoft updatelerini yapmak istediğimde sürekli hata veriyor. "installing - 20%" civarlarında hemen "error - 0x800f081f" gibi hatalar alıyorum. Microsoft Update Catalog'dan son çıkan güncellemeyi kurmak istedim ama güncelleme kurulurken yine hata alıyorum. Son 2 haftadır da "Reinstall your current version of Windows to repair system files and components" hatası alıyorum. Reinstall diyorum, olmuyor. Komut isteminden disk bütünlüğünü doğruladım, olmadı. Başka işlemler de yapmıştım ama hatırlamıyorum, o uyarı yazısı hiçbir şekilde gitmiyor. Acaba format atıp Defender ve Update'i de kapatsam sıkıntı olur mu?
SSD çökerten güncelleme vardı LTSC'ye geldi mi bilmiyorum o olabilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı