Rehber Windows 11 IoT Enterprise LTSC 24H2 kurulumu ve etkinleştirme

• Konuyu başlatan Xscape
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 248
  • Görüntüleme 65.135
SSD çökerten güncelleme vardı LTSC'ye geldi mi bilmiyorum o olabilir mi?
Hocam o güncelleme de dahil hiçbir güncellemeyi yapamıyorum, hepsinde "error" yazıp bir hata kodu veriyor. İnternette aradım ama nafile, hiçbir şey çözemedi.

Enterprise LTSC Türkçe olarak yükleyip IoT çevirdim. Windows 11 IoT'tan çok hızlı ve daha az RAM kullanıyor. Şöyle ki bütün güncellemeleri yaptım OFICE365 yükledim wintoys yükledim telemetri gibi uygulamaları kapatmak ve optimizasyon sağlamak için bunları yaptıktan sonra 8 GB RAM olan laptopta boşta 1.4-1.5 RAM kullanımı mevcut hız olarak da çok iyi. Beğendim bu sürümü. Windows 10 IoT LTSC güncelleme alma tarihi ne zamana kadar?
Hocam LTSC'den nasıl IoT LTSC çevirdiniz acaba? Ben türkçe paket LTSC indireceğim de.

Son düzenleme:
Hocam o güncelleme de dahil hiçbir güncellemeyi yapamıyorum, hepsinde "error" yazıp bir hata kodu veriyor. İnternette aradım ama nafile, hiçbir şey çözemedi.

Hocam LTSC'den nasıl IoT LTSC çevirdiniz acaba? Ben Türkçe paket LTSC indireceğim de.

Masgrev dev sitesinden Türkçe LTSC ISO sunu indirip kurdum sonra IoT keyini girdim aktifleşti ve tamamen Türkçe oldu.

Hocamlar Windows 10'un destek malum bitti W11'e TPM gereksiniminden geçemiyorum Bypass'da etmek istemiyorum çünkü Valorant tarzı oyunları oynayamıyorum galiba bu sürümü yüklersem oynayabilir miyim acaba?

Hocamlar Windows 10'un destek malum bitti W11'e TPM gereksiniminden geçemiyorum Bypass'da etmek istemiyorum çünkü Valorant tarzı oyunları oynayamıyorum galiba bu sürümü yüklersem oynayabilir miyim acaba?

Oynarsın ama bu sürüm performans odaklı olmadığı için sistem genelinde kasma yaşayabilirsin benim tavsiyem hafifletilmiş Windows bakman zaten Riot Windows 10'a desteğini kesince hiçbir şekilde Riot oyunlarını oynayamayacaksın o yüzden bilgisayarı iyi değerlendir derim Instagram da @neuraxstudios adında bir grup güzel bir Windows ISO yapmış 10 ve 11 olmak üzere gayet güzel 8 GB RAM'de 700 MB RAM kullandığını iddia ediyorlar eğer doğruysa ben onu öneriyorum.

Oynarsın ama bu sürüm performans odaklı olmadığı için sistem genelinde kasma yaşayabilirsin benim tavsiyem hafifletilmiş Windows bakman zaten Riot Windows 10'a desteğini kesince hiçbir şekilde Riot oyunlarını oynayamayacaksın o yüzden bilgisayarı iyi değerlendir derim Instagram da @neuraxstudios adında bir grup güzel bir Windows ISO yapmış 10 ve 11 olmak üzere gayet güzel 8 GB RAM'de 700 MB RAM kullandığını iddia ediyorlar eğer doğruysa ben onu öneriyorum.
Güvenilir midir ki hocam custom iso muhabbeti?

Güvenilir midir ki hocam Custom ISO muhabbeti?

Ben çoğu özel ISO'yu Mount edip dosyalarına baktım çoğu güvenilir mesela tiny11 Windows X Lite veya önerdiğim ekibin deneme ISO'su gibi güvenilir duruyorlar ben zaten şu an halihazırda Windows X Lite optimum 11 kullanıyorum Windows 11'den çok daha hızlı gereksinimde istemiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı