Rehber Windows 11 IoT Enterprise LTSC 24H2 kurulumu ve etkinleştirme

• Konuyu başlatan Xscape
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 244
  • Görüntüleme 59.740
SSD çökerten güncelleme vardı LTSC'ye geldi mi bilmiyorum o olabilir mi?
Hocam o güncelleme de dahil hiçbir güncellemeyi yapamıyorum, hepsinde "error" yazıp bir hata kodu veriyor. İnternette aradım ama nafile, hiçbir şey çözemedi.

Enterprise LTSC Türkçe olarak yükleyip IoT çevirdim. Windows 11 IoT'tan çok hızlı ve daha az RAM kullanıyor. Şöyle ki bütün güncellemeleri yaptım OFICE365 yükledim wintoys yükledim telemetri gibi uygulamaları kapatmak ve optimizasyon sağlamak için bunları yaptıktan sonra 8 GB RAM olan laptopta boşta 1.4-1.5 RAM kullanımı mevcut hız olarak da çok iyi. Beğendim bu sürümü. Windows 10 IoT LTSC güncelleme alma tarihi ne zamana kadar?
Hocam LTSC'den nasıl IoT LTSC çevirdiniz acaba? Ben türkçe paket LTSC indireceğim de.

Son düzenleme:
Hocam o güncelleme de dahil hiçbir güncellemeyi yapamıyorum, hepsinde "error" yazıp bir hata kodu veriyor. İnternette aradım ama nafile, hiçbir şey çözemedi.

Hocam LTSC'den nasıl IoT LTSC çevirdiniz acaba? Ben Türkçe paket LTSC indireceğim de.

Masgrev dev sitesinden Türkçe LTSC ISO sunu indirip kurdum sonra IoT keyini girdim aktifleşti ve tamamen Türkçe oldu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı