Windows 11 işletim sistemi güncellemeler açısından başarısız

Sleipnir

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Patriot 16GBx2 GB
SSD veya HDD modeli
Crucial 1TB P3 M.2 SSD
Ekran kartı
RTX 3060 12 GB VRAM
Anakart
MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi
İşlemci
AMD Ryzen 7 9700X
Yani artık bıkkınlık derecesine geldi, kim güncelleme gelince, korkudan o güncellemeyi yapmaz? Tabi ki Windows 11 kullanıcıları.

Lakin ben bu sefer şans verip yaptım, yaptıktan sonra da Windows 11 sorunları ile yüzleştim. Bundan 2-3 ay önce de ekran kartı güncellemesi yapınca bilgisayar açılmamış, hata vermişti. Şimdi ise Windows 11 güncelleme sonrası; ne başlat menüsü çalışıyor, ne de kilit ekranına kontrole sahip olabiliyorum.

@Diamant hocam düşünceleriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne zaman ve hangi sürüm ile Win 11 için temiz kurulum yapmıştın ? Win 11 için genel o tarz sorunlar yok. Yada çöp yazılımlar vs. kullandın veya kullanıyorsun.
Hocam açıkçası onu bilmiyorum. Çöp yazılımdan kastınız nedir? Bilgisiyari 4 ay önce falan yeni anakart alinca sifirlamistim.

Şuan sistem geri yükleme yaptım. Sorun çözüldü. Lakin geçen de driver güncellemesi yaptım, bilgisiyar açılmadı siyah ekran verdi.

Şimdi de hem driver hem Windows 11 güncellemesi yaptım. Bu sefer yine başıma böyle bir şey geldi:(

Yani artık bıkkınlık derecesine geldi, kim güncelleme gelince, korkudan o güncellemeyi yapmaz? Tabi ki Windows 11 kullanıcıları.

Lakin ben bu sefer şans verip yaptım, yaptıktan sonra da Windows 11 sorunları ile yüzleştim. Bundan 2-3 ay önce de ekran kartı güncellemesi yapınca bilgisayar açılmamış, hata vermişti. Şimdi ise Windows 11 güncelleme sonrası; ne başlat menüsü çalışıyor, ne de kilit ekranına kontrole sahip olabiliyorum.

@Diamant hocam düşünceleriniz nelerdir?
Benim de ortalama üstü bir sistemim var. Ona rağmen Windows 10 kullanıyorum. Sorun yaşıyorsanız sizin de Windows 10 geçmenizi öneririm.

Hocam açıkçası onu bilmiyorum. Çöp yazılımdan kastınız nedir? Bilgisiyari 4 ay önce falan yeni anakart alinca sifirlamistim.

Şuan sistem geri yükleme yaptım. Sorun çözüldü. Lakin geçen de driver güncellemesi yaptım, bilgisiyar açılmadı siyah ekran verdi.

Şimdi de hem driver hem Windows 11 güncellemesi yaptım. Bu sefer yine başıma böyle bir şey geldi:(
Hangi sürüm ile Win 11 kurdun ? Onu öğren. Çöp yazılımdan kastım bazı optimizasyon araçları ve bazı sürücü bulma programları, korsan yazılımlar vs.

Hangi sürüm ile Win 11 kurdun ? Onu öğren. Çöp yazılımdan kastım bazı optimizasyon araçları ve bazı sürücü bulma programları, korsan yazılımlar vs.
Hangi sürüm ile kurduğumuzu nasıl öğrenebiliriz? Korsan yazılım kullanmıyorum. Kaspersky, LibreOffice, walpaper falan var. Onlarda kastettiğiniz şeyler değil sanırım.

Windows64 sitesinde Custom her şeyden temizlenmiş ve boşta çok az RAM kullanan ISO'lar mevcut. Hatta Windows 11 için boşta 1.3 GB RAM kullanan ISO'lar var.
Sıkıntısız Windows kullanmak istiyorsan onları denemelisin.

Lisans varsa istersen original lisans girip güncelleme yapmadan uzun süre sıkıntısız kullanabilirsin seçenek sana kalmış.

Ruslar çok iyi custom isolar yapıyor. Adamlar kendini aşmış diyebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı