Windows 11 KB5023778 güncellemesi kurulmalı mı?

Yenilik her zaman iyidir. Windows 11'e neden bu kadar yükleniyorlar anlamıyorum. Kullandığım en iyi Windows sürümü.
Hep haberler kısmına girdiğimde click-bait haberler dolu. Yok Windows 11 Update işe bozuldu yok şu yok bu. Eğer ağlayacaksanız Linux kullanın kardeşim o zaman.

Dediğim gibi güncellik her zaman iyidir. Windows 10'da direten insanları anlamıyorum.
Arkadaşa kesinlikle katılıyorum Windows 11 çıktığı günden beri kullanıyorum, her güncelleştirmeyi de geldiği anda yapıyorum. Hiç bir problem yaşamadım. 1 defa mavi ekran aldım sebebi de ssd uçmuş.

Ben Windows 10 kurunca klasöre dosya aktarıyorum dosya önizlemeyi göstermiyor yenileye bastığımda gösteriyor GTA 5'te Windows tuşa basınca masaüstü gelmiyor. Ama Windows 11 de klasöre atmamda önizlemeyı gösteriyor GTA 5'te başlat tuşa basınca masaüstü geliyor. Tek Windows 11 de sinir olduğum şey şu Windows 11 kurarken zorla Hotmail hesaba bağlatması zorla internete bağlatması. Gerçi Hotmail'i girip indowsu kurduktan sonra yerel hesaba geç butona basarak geçiyorum. Ama Hotmail zorunluluğu bence kalkmalı.
Kalkmaz hocam. Aynı şey Android de ve iOS'ta hatta MacOS'ta bile var.
Örneğin Android'de Google hesabı olmadan bir şey indiremezsiniz. Markalar bunu kendilerine kullanıcı çekmek için yapıyor. Eskiden herkes Hotmail kullanıyordu, ancak Android furyası ile birlikte herkes Gmail'e geçti. Microsoft'ta eski günlerine geri dönmek istiyor.

Bu güncelleme sonrası TPM ayarları bozuluyor. Bozulma sonrası TPM çipi bulunamadı hatası baş gösteriyor. Kurumsal bazı makinelarda da Office 365 Outlook kullanılamaz hale geldi tekrar formatlamak gerekti. Outlook açılırken TPM çipinden kaynaklı hata nedeni ile çalıştırılamadı hatası karşılıyor. Valorant vb oyunlarda da sorun çıkartabilir. Her makineda ve donanım konfigürasyonunda olmuyor bu sorunlar. 11. nesil Intel'de ve AMD 3500 işlemcili birkaç makineda karşılaştım. 12. nesil ve 13. nesil Intel'lerde karşılaşmadım. Aslında yamadan ziyade Windows Defender'e yapılan düzeltmelerden kaynaklı Microsoft Defender ile TPM arasındaki bağı ayırmazsa ve her güncellemede bu sorunlar yaşanacak olursak kimse kullanmak istemez Windows 11 yazılımını.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı