Windows 11 key nereden alınmalı?

cawN

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. Öncelikle Windows 11 Pro bilgisayarım var etkinleştirmek istiyorum ve marka ismi vermek istemiyorum ama üç büyük Gaming sitelerin de Windows 11 Pro OEM lisansları var fiyatı da yaklaşık olarak 5000₺. Sizce ne kadar mantıklı satın almak ve OEM tam olarak nedir? Teşekkürler şimdiden.

5000 TL mi? Buradan almıştım ben

5000 TL mi? Buradan almıştım ben

evet hocam 5000₺ orjinal lisans diyor kutu içeriği ile geliyormuş cd vs.

Sağlam Lisans'tan alabilirsin. OEM key, anakartına yazılır format attığında otomatik etkinleştirilir ve doğal olarak anakart'a yazıldığı için silinemez. Ancak anakart değiştirirsen tekrardan almak zorunda olursun.

Lisans'a 5000 verilmez hepsi aynı işlevi görüyor zaten hiçbir fark yok sadece güvenilirlik meselesi var o da Sağlamlisans gayet güvenilir bir site.

Sağlam Lisans'tan alabilirsin. OEM key, anakartına yazılır format attığında otomatik etkinleştirilir ve doğal olarak anakart'a yazıldığı için silinemez. Ancak anakart değiştirirsen tekrardan almak zorunda olursun.

Lisans'a 5000 verilmez hepsi aynı işlevi görüyor zaten hiçbir fark yok sadece güvenilirlik meselesi var o da Sağlamlisans gayet güvenilir bir site.
eyvallah hocam teşekkür ederim

Benim attığımı alın 5000 TL vermeye ne gerek var.

Tamamdır hocam teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı