Windows 11 key önerisi

Hocam ben Windows 11 kullanıyorum 10 ile etkinleştirebilir miyim?

Hocam size güveniyorum inşallah patlamam.

Windows 10 keyleri 11'de çalışıyor kendim 10 Retail key aldım ve 11 format ekranında sorunsuz etkinleşti Microsoft hesabıma bağlandı.

Ucuza satılan özellikle trendyol, pttavm vs. mak lisanslar. Yani multi activation keyler. Aynı lisans anahtarını 100-200 kişiye satıyorlar ve format sonrası o lisanslar patlıyor, bir daha kullanamıyorsunuz.
Eğer düzgün bir lisans alacaksanız Retail/Oem Lisans almalısınız.
Kişiye özel lisans anahtarlardır, başka bilgisayarda etkinleşmez. O yüzden fiyatları bir tık yüksektir.
Key önerisi istiyorsanız bunu tavsiye ederim, gerçek retail/oem lisans anahtarı sahibi olursunuz, başınız ağrımaz.

Kmspico gibi programlara da bulaşmayın derim, bu fiyatlara orjinal etkinleştirebiliyorken.

Ben buradan satın aldım hemen teslim ettiler sağolsunlar, fiyatı da gayet uygun. Zaten kodu girince hemen aktif oldu hiç bir sıkıntı yaşamadım. Tavsiye ederim.

Bu Web sitesini aşırı beğendim ve çoğu konuda da önerdim fakat önerilmeyecek gibi değil, markete girip ne alacağını bilemeszin ya tam olarak bu Web sitesinde bu durumu yaşıyorum.
Windows için girmiştim ChatGPT aldım Netflix üyeliği aldım, WhatsApp destekleri ne zaman yazsam aktif kesinlikle sonuna kadar öneriyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı