Windows 11 key önerisi

Buradan aldım etkinleştirilmiyor girdiğiniz ürün anahtarı çalışmadı diyor bu site kişiye özel kod mu satıyor yoksa 1 kodu 100 kişiye mi kafam karıştı.

10/11 aynı keydir.
11 diye ayrı key yok.
Satın alırken buna yanılıp fazla vermeyin.
Pro da MAK olmamasına dikkat edin.
Bul bir Pro MAK key, piyasada çok bulunur.
Etkinleştir.
Sonra bul bir oem/retail blacklist olsa da fark etmez.
Ürün anahtarını degiştir diyetek blacklist olsa bile buldugun oem/retail keyi gir. Etkinleştirir.
PC olsun sana oem/retail.
Para vermeyede gerek yok.
Satıcılar buyuk çoğunlukla boyle yaptırıyor.
Bir de uzerine WhatsApp destek ucreti alıyor😁

10/11 aynı keydir.
11 diye ayrı key yok.
Satın alırken buna yanılıp fazla vermeyin.
Pro da MAK olmamasına dikkat edin.
Bul bir Pro MAK key, piyasada çok bulunur.
Etkinleştir.
Sonra bul bir oem/retail blacklist olsa da fark etmez.
Ürün anahtarını degiştir diyetek blacklist olsa bile buldugun oem/retail keyi gir. Etkinleştirir.
PC olsun sana oem/retail.
Para vermeyede gerek yok.
Satıcılar buyuk çoğunlukla boyle yaptırıyor.
Bir de uzerine WhatsApp destek ucreti alıyor😁

4 5 ay önce 20 liraya bir yerden almıştım sıkıntı yoktu gece Windows'u etkinleştir yazısı geldi buradan aldım işte OEM vs fark etmez etkinleşsin uğraştırmasın yeter.

4 5 ay önce 20 liraya bir yerden almıştım sıkıntı yoktu gece Windows'u etkinleştir yazısı geldi buradan aldım işte OEM vs fark etmez etkinleşsin uğraştırmasın yeter.

Trednyolda bende o fiyata almıştım ama satışı kalkmış hâlâ sıkıntı çıkmadı.

Retail veya OEM girdiginiz zaman format atsanızda key, hesap girmesenizde oto etkinleştirir.
Aldığın muhtemel MAK keydi.

Trednyolda bende o fiyata almıştım ama satışı kalkmış hâlâ sıkıntı çıkmadı.

BIOS vs guncelleme yapınca da bazen kalkıyor hocam.

Fark etmiyor, formattan sonra bakarsın keyin degilse keyini girersin, ya da ister basta gir.
Her hangi fark yok.

Hocam WhatsApp'tan canlı destek iletişime geçti yardımcı oldular yeni key verdiler girdim hata verir telefonla etkinleştir deyin sonra size a b C D kodları atacağız onları girin etkinleşir dediler oldu CMD üzerinden lisansı kontrol ettiğimde oem_dm yazıyor sizce bir sıkıntı olur mu? Yoksa artık güvenlir şekilde kullanabilir miyim? Windows kalıcı olarak etkinleştirildi yazıyor. Önceden 20 tl ye aldığımda cmd komutunda tarih yazıyordu.

Hocam WhatsApp'tan canlı destek iletişime geçti yardımcı oldular yeni key verdiler girdim hata verir telefonla etkinleştir deyin sonra size a b C D kodları atacağız onları girin etkinleşir dediler oldu CMD üzerinden lisansı kontrol ettiğimde oem_dm yazıyor sizce bir sıkıntı olur mu? Yoksa artık güvenlir şekilde kullanabilir miyim? Windows kalıcı olarak etkinleştirildi yazıyor. Önceden 20 TL'ye aldığımda CMD komutunda tarih yazıyordu.

Sıkıntı olmaz, zaten bahsetmiştim.
Tekrar format at belli olur, oto etkinleştirme yapması gerek.
Muhtemelen verdikleri OEM de blacklisttir😁

Dosya Ekleri

• IMG_1878.jpeg
    IMG_1878.jpeg
    325,4 KB · Görüntüleme: 42

Technopat Haberler

Geri
Yukarı