tekirr Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 839 Çözümler 4 Yer Burdur 31 Mayıs 2025 #1 RAM 8*2 SSD veya HDD modeli patriot 500 gb m.2 Ekran kartı RTX 4060 Anakart A520M K II İşlemci R5 5600 Hocam bilgisayara format atmaya çalışırken bu uyarıyı verdi, nasıl çözebilirim? Dosya Ekleri IMG_20250531_213000.jpg 611,7 KB · Görüntüleme: 175
Çözüm Sakuya Izayoi 1 Haziran 2025 tekirr dedi: Tamam Windows 10 deneyeceğim ama Fedora ISO yazıcısı yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Mint'in kendi aracı ile, olmazsa Woe ile deneyin bir de?
tekirr dedi: Tamam Windows 10 deneyeceğim ama Fedora ISO yazıcısı yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Mint'in kendi aracı ile, olmazsa Woe ile deneyin bir de?
KS KS tekirr Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 839 Çözümler 4 Yer Burdur 1 Haziran 2025 #131 Sakuya Izayoi dedi: Bir de şu tarafından bakın, artık Fedora yüklü jilet gibi bir bilgisayara sahipsiniz. Bilgisayarcıya götürmeden önce Fedora'nın da tadını çıkarabilirsiniz. Sürprizbozan bütün umudumu kestim. Üzgünüm, sizi de boş yere yordum. Genişletmek için tıkla... Oyun yüklemek biraz sıkıntı biraz idare edeceğim artık yardımınız için teşekkürker hocam. Artı 0 Eksi
Sakuya Izayoi dedi: Bir de şu tarafından bakın, artık Fedora yüklü jilet gibi bir bilgisayara sahipsiniz. Bilgisayarcıya götürmeden önce Fedora'nın da tadını çıkarabilirsiniz. Sürprizbozan bütün umudumu kestim. Üzgünüm, sizi de boş yere yordum. Genişletmek için tıkla... Oyun yüklemek biraz sıkıntı biraz idare edeceğim artık yardımınız için teşekkürker hocam.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 1 Haziran 2025 #132 tekirr dedi: Oyun yüklemek biraz sıkıntı biraz idare edeceğim artık yardımınız için teşekkürker hocam. Genişletmek için tıkla... Proton ile büyük oranda çözüldü aslında bu sorun eğer Riot oyunları ile işiniz yoksa belki farkı bile hissetmezsiniz hatta. Sorunu çözebilirseniz konuyu bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. Artı 0 Eksi
tekirr dedi: Oyun yüklemek biraz sıkıntı biraz idare edeceğim artık yardımınız için teşekkürker hocam. Genişletmek için tıkla... Proton ile büyük oranda çözüldü aslında bu sorun eğer Riot oyunları ile işiniz yoksa belki farkı bile hissetmezsiniz hatta. Sorunu çözebilirseniz konuyu bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.
KS KS tekirr Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 839 Çözümler 4 Yer Burdur 1 Haziran 2025 #133 Sakuya Izayoi dedi: Proton ile büyük oranda çözüldü aslında bu sorun eğer Riot oyunları ile işiniz yoksa belki farkı bile hissetmezsiniz hatta. Sorunu çözebilirseniz konuyu bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Valorant oynuyorım o da arkadaşlar için desem yeridir. Proton ile de önceden bayağı zorlanmıştım CS falan açamamıştım mesela. Sakuya Izayoi dedi: Proton ile büyük oranda çözüldü aslında bu sorun eğer Riot oyunları ile işiniz yoksa belki farkı bile hissetmezsiniz hatta. Sorunu çözebilirseniz konuyu bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Hocam şaka gibi ama başka flasha woeusb ile yazdım akıl sağlığım gitsede başardım. Son düzenleme: 2 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
Sakuya Izayoi dedi: Proton ile büyük oranda çözüldü aslında bu sorun eğer Riot oyunları ile işiniz yoksa belki farkı bile hissetmezsiniz hatta. Sorunu çözebilirseniz konuyu bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Valorant oynuyorım o da arkadaşlar için desem yeridir. Proton ile de önceden bayağı zorlanmıştım CS falan açamamıştım mesela. Sakuya Izayoi dedi: Proton ile büyük oranda çözüldü aslında bu sorun eğer Riot oyunları ile işiniz yoksa belki farkı bile hissetmezsiniz hatta. Sorunu çözebilirseniz konuyu bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Hocam şaka gibi ama başka flasha woeusb ile yazdım akıl sağlığım gitsede başardım.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 2 Haziran 2025 #134 tekirr dedi: Valorant oynuyorım o da arkadaşlar için desem yeridir. Proton ile de önceden bayağı zorlanmıştım CS falan açamamıştım mesela. Hocam şaka gibi ama başka flasha woeusb ile yazdım akıl sağlığım gitsede başardım. Genişletmek için tıkla... Sorununuzun çözülmesine sevindim. Artı 0 Eksi
tekirr dedi: Valorant oynuyorım o da arkadaşlar için desem yeridir. Proton ile de önceden bayağı zorlanmıştım CS falan açamamıştım mesela. Hocam şaka gibi ama başka flasha woeusb ile yazdım akıl sağlığım gitsede başardım. Genişletmek için tıkla... Sorununuzun çözülmesine sevindim.
KS KS tekirr Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 839 Çözümler 4 Yer Burdur 2 Haziran 2025 #135 Sakuya Izayoi dedi: Sorununuzun çözülmesine sevindim. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Sakuya Izayoi dedi: Sorununuzun çözülmesine sevindim. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
k0zm1k Centipat Katılım 21 Haziran 2024 Mesajlar 387 Makaleler 1 Çözümler 3 2 Haziran 2025 #136 tekirr dedi: Valorant oynuyorım o da arkadaşlar için desem yeridir. Proton ile de önceden bayağı zorlanmıştım CS falan açamamıştım mesela. Hocam şaka gibi ama başka flasha woeusb ile yazdım akıl sağlığım gitsede başardım. Genişletmek için tıkla... Valla helal olsun 14 sayfa sonun da çözüldü Artı 0 Eksi
tekirr dedi: Valorant oynuyorım o da arkadaşlar için desem yeridir. Proton ile de önceden bayağı zorlanmıştım CS falan açamamıştım mesela. Hocam şaka gibi ama başka flasha woeusb ile yazdım akıl sağlığım gitsede başardım. Genişletmek için tıkla... Valla helal olsun 14 sayfa sonun da çözüldü
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 2 Haziran 2025 #137 tekirr dedi: Sağ olun hocam yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sonun çözülmeseydi içimde kalırdı. Çok sevindim. Artı 0 Eksi
tekirr dedi: Sağ olun hocam yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sonun çözülmeseydi içimde kalırdı. Çok sevindim.