Mint'in kendi aracı ile, olmazsa Woe ile deneyin bir de?Tamam Windows 10 deneyeceğim ama Fedora ISO yazıcısı yazmıyor.
Bir de şu tarafından bakın, artık Fedora yüklü jilet gibi bir bilgisayara sahipsiniz. Bilgisayarcıya götürmeden önce Fedora'nın da tadını çıkarabilirsiniz.
bütün umudumu kestim. Üzgünüm, sizi de boş yere yordum.
Proton ile büyük oranda çözüldü aslında bu sorun eğer Riot oyunları ile işiniz yoksa belki farkı bile hissetmezsiniz hatta.Oyun yüklemek biraz sıkıntı biraz idare edeceğim artık yardımınız için teşekkürker hocam.
Proton ile büyük oranda çözüldü aslında bu sorun eğer Riot oyunları ile işiniz yoksa belki farkı bile hissetmezsiniz hatta.
Sorunu çözebilirseniz konuyu bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.
Hocam şaka gibi ama başka flasha woeusb ile yazdım akıl sağlığım gitsede başardım.Proton ile büyük oranda çözüldü aslında bu sorun eğer Riot oyunları ile işiniz yoksa belki farkı bile hissetmezsiniz hatta.
Sorunu çözebilirseniz konuyu bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.
Sorununuzun çözülmesine sevindim.Valorant oynuyorım o da arkadaşlar için desem yeridir.
Proton ile de önceden bayağı zorlanmıştım CS falan açamamıştım mesela.
Hocam şaka gibi ama başka flasha woeusb ile yazdım akıl sağlığım gitsede başardım.![]()
Sorununuzun çözülmesine sevindim.
Valla helal olsun 14 sayfa sonun da çözüldüValorant oynuyorım o da arkadaşlar için desem yeridir.
Proton ile de önceden bayağı zorlanmıştım CS falan açamamıştım mesela.
Hocam şaka gibi ama başka flasha woeusb ile yazdım akıl sağlığım gitsede başardım.![]()
Sonun çözülmeseydi içimde kalırdı. Çok sevindim.Sağ olun hocam yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.