Çözüldü Windows 11 kurarken bilgisayar bitlocker hatası verdi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tekirr

Hectopat
Yer
Burdur
RAM
8*2
SSD veya HDD modeli
patriot 500 gb m.2
Ekran kartı
RTX 4060
Anakart
A520M K II
İşlemci
R5 5600
Hocam bilgisayara format atmaya çalışırken bu uyarıyı verdi, nasıl çözebilirim?

Dosya Ekleri

• IMG_20250531_213000.jpg
    IMG_20250531_213000.jpg
    611,7 KB · Görüntüleme: 174
Hocam bcd falan gitti kurtarmayla sistem bölümünü sildiğimiz için ne yapacağım?

Cidden hocam sabah 9'dan beri kafayı yiyeceğim boot menüde bile M.2 görünmüyor. BIOS'ta takılı görünüyor ama boot menüde yok.
Yerinizde olsam yapacağım şey Bir flaşa Hirensbootcd kurup içerideki araçlar ile ssdyi komple sıfırlayıp kurulumu oradan başlatmak olurdu.

Hocam elimde Linux yüklü disk var onu sisteme taksam bir şeyler yapabilir miyim?
Yoksa direkt Linux sonra Windows mu yapayım?
deneyin hocam, linux ortamından da windowsa geçişi deneyebilirsiniz. Söylediğim Hirensbootcd daha yardımcı olur diye düşünüyorum ama.

Hocam elimde Linux yüklü disk var onu sisteme taksam bir şeyler yapabilir miyim?
Yoksa direkt Linux sonra Windows mu yapayım?
Diskler yazılımı oluyor çoğu Linux dağıtımında, onunla diski NTFS olarak formatlamayi deneyin. Olmazsa Linux'u kurun gitsin en azından bir EFI bölümüne sahip olursunuz şimdilik.

Yerinizde olsam yapacağım şey bir flaşa Hiren's BootCD kurup içerideki araçlar ile SSD'yi komple sıfırlayıp kurulumu oradan başlatmak olurdu.

Deneyin hocam, Linux ortamından da Windows'a geçişi deneyebilirsiniz. Söylediğim Hiren's BootCD daha yardımcı olur diye düşünüyorum ama.

Önce PC'ye Linux kurup Windows kurayım olmadı dediğiniz deneyeyim hocam.

Diskler yazılımı oluyor çoğu Linux dağıtımında, onunla diski NTFS olarak formatlamayi deneyin. Olmazsa Linux'u kurun gitsin en azından bir EFI bölümüne sahip olursunuz şimdilik.
Direkt linux kurup dalıyorum hocam macera aramayayım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı