Mint'in kendi aracı ile, olmazsa Woe ile deneyin bir de?Tamam Windows 10 deneyeceğim ama Fedora ISO yazıcısı yazmıyor.
Elinizdeki Linux kurulmuş olan diski sorunlu diskin bulunuduğu sisteme takabiliyorsanız sorunlu diski çıkartmadan ilk onu deneyin.Hocam Linux olan diski PC'ye mi takayım yoksa Hiren's Boot'u mu deneyeyim.
Elinizdeki Linux kurulmuş olan diski sorunlu diskin bulunuduğu sisteme takabiliyorsanız sorunlu diski çıkartmadan ilk onu deneyin.
Hiren'in CD'si son umudumuz maalesef.
Diskin diğer bölümlerinin açıklamasını da ekleyebilir misiniz?
Bu bölümler yok muydu yani doğru mu anladım.1. EFI bölümü yapmaya çalıştım 2. MSR yapmaya çalıştım 3 ana bölüm.
Bu bölümler yok muydu yani doğru mu anladım.
Tekrar Mint USB'si sistemi açın şimdi ancak GRUB menüsün resmini paylaşın bu sefer bir yere girmeyin. Bir şeyi kontrol etmek istiyorum.
Bu bölümler yok muydu yani doğru mu anladım.
Tekrar Mint USB'si sistemi açın şimdi ancak GRUB menüsün resmini paylaşın bu sefer bir yere girmeyin. Bir şeyi kontrol etmek istiyorum.
A-akıl sağlımı kaybetmeye başladım.Yok hocam vardı Windows kurulum ekranında cebelleşirken yapay zeka ile ıkına ıkına ayarladım ama işe yaramadı.
Şimdi ne yapayım hocam.
Onları Windows oluşturuyor siz yapamazsınız büyük ihtimalle tek başınıza zaten.1. EFI bölümü yapmaya çalıştım 2. MSR yapmaya çalıştım 3 ana bölüm.
Onları Windows oluşturuyor siz yapamazsınız büyük ihtimalle tek başınıza zaten.
tekrar Mint USB'si sistemi açın şimdi ancak GRUB menüsün resmini paylaşın bu sefer bir yere girmeyin. Bir şeyi kontrol etmek istiyorum.
Bunu deneyebilir misiniz?
Yani aslında şimdi düşününce SanDisk SSD'ye yüklü Mint üzerinden diski NTFS olarak formatlayıp ona tekrar Windows kurmayı denemek de bir seçenek.
2. seçeneği seçip sistemi başlatmayı deneyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.