Çözüldü Windows 11 kurarken bilgisayar bitlocker hatası verdi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tekirr

Hectopat
Yer
Burdur
RAM
8*2
SSD veya HDD modeli
patriot 500 gb m.2
Ekran kartı
RTX 4060
Anakart
A520M K II
İşlemci
R5 5600
Hocam bilgisayara format atmaya çalışırken bu uyarıyı verdi, nasıl çözebilirim?

Dosya Ekleri

• IMG_20250531_213000.jpg
    IMG_20250531_213000.jpg
    611,7 KB · Görüntüleme: 174
Başka PC var mı?

Linux var ama onda da M.2 yuvası yok.

Başka PC var mı?
2. diske kurmayı deniyeyim mi hocam?

Sisteme erişiminiz varsa ayarlardan BitLocker'ı kapatmayı deneyin.

Hocam şu an sanırım sürücü sıkıntısı var yapay zekaya sordum chipset driveri yükle dedi. EXE olduğu için bunu kurulum ekranında açmıyormuş inf e dönüştürmem lazımmış Linux PC var onda bunu nasıl yapabilirim?

Sürücü yükleme ile olmaz mı hocam?
Ben kendi bildiğim yöntemi uygulaymaya çalışıyorum açıkçası. Linux kurunca en azından bilgisayarınız kullanılabilir bir halde olur ilk etapta. Sürücü nasıl kurabilirsiniz bilemiyorum. Size ilk etapta dediğim şeyi yapmış olsaydınız Boot bölümünü silmeden çoktan hallonulmuş bir işlem olacaktı aslında ama sakalımız yok ki sözümüz dinlensin işte...

Sistem bu halde iken chipset sürücüsü nasıl kurarsınız bilemiyorum. CMD üzerinden diskinizi görebiliyor musunuz şu anda?

Diski farklı bir sisteme takip ondan kurulum yapmayı deneyin olmadı. Pazar fena karışmış sanırım.

Ben kendi bildiğim yöntemi uygulaymaya çalışıyorum açıkçası. Linux kurunca en azından bilgisayarınız kullanılabilir bir halde olur ilk etapta. Sürücü nasıl kurabilirsiniz bilemiyorum. Size ilk etapta dediğim şeyi yapmış olsaydınız boot bölümünü silmeden çoktan hallonulmuş bir işlem olacaktı aslında ama sakalımız yok ki sözümüz dinlensin işte...

Sistem bu halde iken chipset sürücüsü nasıl kurarsınız bilemiyorum. CMD üzerinden diskinizi görebiliyor musunuz şu anda?

Diski farklı bir sisteme takip ondan kurulum yapmayı deneyin olmadı. Pazar fena karışmış sanırım.

Evet CMD de görünüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı