Windows 11 kurmak zorunlu mu?

• Konuyu başlatan Wuxios
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.153

Wuxios

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Tokat
Selam öncelikle, güncellemeleri kontrol etmek için girmiştim fakat ekranıma böyle bir yazı geldi. Cihaz özelliklerini denetleyin dersem Windows 11'i mi kuracak? Amma lakin ben Windows 11e geçmeyi şu an için düşünmüyorum. Ve artık bilgisayarıma güncelleme gelecek mi çünkü fazladan boşluk var gibi duruyor arayüzde. İyi günler.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    311,9 KB · Görüntüleme: 161
Windows 10 2025'e kadar güncelleme almaya devam edecek.

Selam öncelikle, güncellemeleri kontrol etmek için girmiştim fakat ekranıma böyle bir yazı geldi. Cihaz özelliklerini denetleyin dersem Windows 11'i mi kuracak? Amma lakin ben Windows 11e geçmeyi şu an için düşünmüyorum. Ve artık bilgisayarıma güncelleme gelecek mi çünkü fazladan boşluk var gibi duruyor arayüzde. İyi günler.
Herhangi bir zorunluluk yok. İsteğe bağlı.

Biraz yanlış tabir etmişim elbette zorunluluk olmaz ama diyelim Windows 11 geçmedim ne gibi şeylerden eksik kalırım?

Biraz yanlış tabir etmişim elbette zorunluluk olmaz ama diyelim Windows 11 geçmedim ne gibi şeylerden eksik kalırım?
Optimizasyondan, Windows 11 çok daha opimize Windows 10'a göre, onun dışında Windows 10 2025 e kadar güncelleme alacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı