Çözüldü Windows 11 kurulum yapılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Larchua

Decapat
Daha fazla  
USB kullanarak Windows 11 kuruyorum kurulum sırasında %78 olunca bilgisayarınız yeniden başlatılacak bu işlem birkaç dakika sürebilir diyor ve yeniden başlatıyor ardından kurulumu başa atıyor ne yapabilirim her şeyi denedim olmuyor.

Çözüm
SSD sağlam gayet düzgün ve hızlı çalışıyor HDD biraz ağır çalışıyor ama ikisine de kurulum yapamıyorum özellikle HDD 20 dakikada %70 yapıyor.

Hocam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu video işinizi görecektir adımları takip ederek izleyin bende işe yaramıştı.

Videodaki şeylerin aynısını yaptım ama Windows yükleniyor kısmından sonrası dediğim hatayı veriyor fotoğrafıda hemen atıyorum.

Hocam fotoğraf eklenmiyor sorun oluştu diyor ama sürücü 0 da 2 bölüm var bu HDD olan.
Sürücü 1 yani SSD 6 bölümden oluşuyor.

Hocam Diskpart'a ulaştım volumeyi seçtim parçayı nasıl kuracağım?

Hocam volumeyi seçtikten sonra creation Partition primary size= (belleğinizin MB türünden hafızası) bu şekilde yazın işlem tamamlandıktan sonra bir daha deneyin kurmayı. Aynı hatayı vereceğini sanmıyorum. Eger dediğimde hata varsa düzeltirsiniz hocam.
Microsoft resmi sitesinden indirdim.

Hocam kurulumda sol altta eski kurulum diye bir şey vardı tıkladım kurulum menüsünün eski haline geçti bu şekilde %92 de bu hatayı vermeye başladı ve sorunda şu ki biçimlendirmeyi yaptım yani şu an işletim sistemi yok bilgisayarı kullanamıyorum.

Hocam bu sorunla ilgili tüm fikirlerimi kullandım bulamıyorum SSD'de sorun olamaz ISO'da sorun olabilir USB de sorun olamaz o kadar kişinin USBler aynı anda mı sorun çıkardı kurulumda atlatmış bir yerde yok sorun vermesi mantıksız.

Hocam birçoğunu yaptım USB denedim Rufus ve Microsoft'un kendi uygulamasını denedim ama olmuyor USB çıkartınca NO_SUCH_PARTITION diyor.

Hocam disketinizde part yok demek bu şimdi size şöyle açıklayayım her 1 diskte 1 volume yani mesela biz C diski diyoruz bu şekilde sıralıyor ayrıyeten bu volume içinde de Partition yani parça oluyor bizde bunu depolama alanı olarak görüyoruz senin burada öncelikle kurulumdayken CMD'yi açıp disk part a ulasman ardından diskinin volumesini ogrenip seçtikten sonra parçayı kurman gerek.

Hocam disketinizde part yok demek bu şimdi size şöyle açıklayayım her 1 diskte 1 volume yani mesela biz C diski diyoruz bu şekilde sıralıyor ayrıyeten bu volume içinde de Partition yani parça oluyor bizde bunu depolama alanı olarak görüyoruz senin burada öncelikle kurulumdayken CMD'yi açıp disk part a ulasman ardından diskinin volumesini ogrenip seçtikten sonra parçayı kurman gerek.

Kurulum yaparken bize disk seçtiği kısmın fotoğrafını atarsa belki anlarız ne olduğunu?

Bir de şuranın fotoğrafı.
Videodaki şeylerin aynısını yaptım ama windows yükleniyor kısmından sonrası dediğim hatayı veriyor fotoğrafıda hemen atıyorum

Hocam fotoğraf eklenmiyor sorun oluştu diyor ama sürücü 0 da 2 bölüm var bu HDD olan
Sürücü 1 yani SSD 6 bölümden oluşuyor.

Hocam Diskpart'a ulaştım volumeyi seçtim parçayı nasıl kuracağım?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı