Windows 11 lisans anahtarı ile ofis programları kullanılabilir mi?

Katılım
3 Kasım 2022
Mesajlar
5.134
Çözümler
2
Anakart
B450M S2H
Merhaba. Bilgisayara format attırıcam ve Windows 11 lisans key almayı düşünüyorum fakat Office programlarını alamam yani aylık oluyor ve bununla da uğraşmayacağım. Neden ugrasmıyorsun falan demeyin. Benim aldığım 99.90TL olan lisans ile (jetlisans) crack Office programları çalışabilir mi? Bu Office programları benim için önemli ve kesinlikle kullanacağım. Neyse sonuç olarak lisansli Windows 11 ile crack Office programları kullanılabilir mi? Bilgisayarcıya aldığım keyi atacağım KMSpico kullanmak istemiyorum artık.
 
Vermeyeceğini biliyorum. Bilgisayarcı zaten crack yükleyecek beraber çalışırlar mı lisanslıyla onu soruyorum. Bir daha okur musunuz?

Sorduğunuz sorunun mantığını anlayamadım. Tam olarak şöyle demek istediniz galiba; orijinal Windows lisansım ile crack olarak kuracağım Office programları birbiriyle çakışırmı yoksa uyumlu şekilde çalışır mı?
 
Tekrar okudugunuz için teşekkürler.

Windows 11 Pro key atacağım formattan sonra yükleyebilir mi o şekilde?

Windows 11 Pro key atacağım formattan sonra yükleyebilir mi o şekilde?

Windows 11 Pro key atacağım formattan sonra yükleyebilir mi o şekilde?

Windows 11 keyinizi kurulum yapılırken girecektir. Windows 11 keyi Office programlarıyla birbirlerine bağlı şeyler değildir. Crack olarak Office'yi ister key olsun ister olmasın sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz. Benden size tavsiye senelik Office keyleri var iken gidip crack kullanmayın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı