Windows 11 nasıl bir işletim sistemi?

Yeni, eksiği çok. Ama kullanılmayacak düzeyde de değil. Şu aşamada geçmenin getirdiği kısmi avantajlar ve dezavantajlar var. Bunları göze alıp geçiyorsanız zaten durumun farkındasınız demektir. Ben şu anki halinden pek rahatsız olduğumu söyleyemem. Kullandığım 3D yazılımlarla veya oyunlarla da herhangi bir problem yaşamadım açıkçası.

LAN bir şey diyecektim neyse nihi.
LAN benim sistemim profesianal hacker sistemi mi 11 yıllık 500GB kapasiteli 4 GB RAM'lı bir sistem nesi iyi bana bir açıklasana ya.

Sizin sisteminiz beni ilgilendirmiyor ayrıca ben 4 GB kullanmıyorum RAM'im 10 GB o alıntınızı yapmadan 4 GB olan birine yazdım ve önceki mesajımı düzgün okuyun 4 GB RAM'i olan insanlarla da dalga geçmeyin eskiden bende kullandığım için çektirdiği eziyetleri biliyorum @Recep Baltaş bu kullanıcıdan şikayetçiyim insanların sistemleriyle alay edip laf atıyor gerekeni yapın.

Gecen kurcalayayim dedim de yine Settings olayinda sacmalamislar.

Bazi seyler legacy ( XP'den kalma ),
Bazi seyler Win7'den kalma,
Bazi seyleri modernize etmisler.

Ayni kullanici deneyimini yapmak aktarmak konusunda beceriksiz Microsoft ya da kullanicilar umursamiyor heralde.

Gecen kurcalayayim dedim de yine Settings olayinda sacmalamislar.

Bazi seyler legacy ( XP'den kalma ),
Bazi seyler Win7'den kalma,
Bazi seyleri modernize etmisler.

Ayni kullanici deneyimini yapmak aktarmak konusunda beceriksiz Microsoft ya da kullanicilar umursamiyor heralde.
Uzun süre sonra güzel mesaj gördüm durum tamda böyle Vista ve 7'den kalmış kullanıcı masaüstü ve Windows 8'de gelen Microsoft hesabı ile oturum açma özeliği gelmişti ondan sonra öyle aman aman değişiklikler gelmedi yani kısacası Microsoft bu.

Windows 11 güzel ama sürükle-bırak olmaması cidden insanı çok yoruyor. HDD ile biraz yavaşlık olabilir. Ayrıca sizdeki WD5000AADS modelli disk benim eski disklerimden biriydi... WD Green 5400 RPM bir disk olması lazım. Pek hızlı olduğu söylenemez. Windows 11'de yavaşlık yaşıyor musunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı