Windows 11 nasıldır?

Bende 10 kullanıyorum da sorunlu falan diyolar geçmiyorum.

Windows 10 kullanıyorum. 11'e geçmeye gerek var mı?

Bence gerek yok. İlla geçmek isterseniz bir bakın ama yaptıkları saçma tercih ve dayatmalar yüzünden hala başta benim sistemim olmak üzere birçok sistemde sorunlara neden oluyor. Eğer ille de kullanmak isterseniz ama sorun yaşıyorsanız belki ReviOS11 iyi bir tercih olabilir.

Bayağı uzun zamandır Windows 11 kullanıyorum, Windows 10'dan geçmeyi önceden öneriyordum ancak şimdi önermiyorum. Düzelir sanmıştım ama halen aynı şekilde devam ediyor Windows 11, eskisine nazaran şu an daha iyi durumda ama yine de çoğu sorunla boğuşuluyor. Şu anda şahsi fikrim Windows 10 kullanmaya devam edilmeli.

Bayağı uzun zamandır Windows 11 kullanıyorum, Windows 10'dan geçmeyi önceden öneriyordum ancak şimdi önermiyorum. Düzelir sanmıştım ama halen aynı şekilde devam ediyor Windows 11, eskisine nazaran şu an daha iyi durumda ama yine de çoğu sorunla boğuşuluyor. Şu anda şahsi fikrim Windows 10 kullanmaya devam edilmeli.
Bende 2-3 haftadır Windows 11 Home kullanıyorum bu zamana kadar bir sorunla karşılaşmadım, siz ne gibi sorunlarla karşılaştınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı