Windows 11 neden bu kadar seviliyor?

Eklenen hiçbir şey yok. Boşta RAM kullanımı Windows 10'a göre çok daha fazla. Görüntüsü çok kötü. Çoğu kişiselleştirme özelliği çıkartılmış, gereksiz hizmetler ve abartılı sistem gereksinimleri... Microsoft'un görev çubuğu ve simgelerini değiştirmesi için 6 koca yıl bekledik ve karşımıza çıkan şey bu. Zamanında çıkan Windows Vista'dan 1000 kat daha kötü en azından bir şeyleri değiştirmişlerdi sistemde. Hatta neredeyse baştan aşağı tasarladılar. 6 yıl Microsoft'tan gelen şey bu ve herkes çok seviyor hala ben hiçbir şey anlamadım.

Windows 10 klasikleşti herkese normal geliyor artık Windows 11 ise yeni arayüz yeni işletim sistemi vs. insanlara farklı geliyor ancak Windows 10'un performans açısından şu anlık daha iyi olduğu gerçeği var.

Sevildiği için değil mecburiyetten geçiliyor.

Ihtiyaca yönelik olduğu için. 13900K kullanıyorum. Windows 10 kullanarak neden performansımı handikaplayayım?

P-core ve E-core yönetimi en verimli şekilde Win 11 üzerinde yapılıyor. Bellek kullanımı açısından da bir sıkıntı yaşamıyorum. Kaldı ki ofis işleri için kullandığım laptopumun işlemcisinde de E-core lar var ve 8GB belleğe sahip olmasına rağmen Win 11 kurulu ve hiç bir sorun yaşamadım.

Ihtiyacınız yoksa Win 11 kullanmazsanız. Şu an hala DDR4 eski bir sistemdeyseniz Win 11'e geçmenizin bir anlamı olmayabilir.

Hocam Windows 11 kaldırmayanlar gidip Windows 10 kullanın rezalet sistem indirmeyin falan diyor.

Hocam ben orada sistem gereksinimleri konusunda abartmışsınız diyen arkadaşa cevap verdim. Tek sevmeme sebebim sistem gereksinimleri değil sadece onlardan bir tanesi. 10. nesil işlemcim var SSD'im var 24 GB RAM'im var ve Windows 11'i benim bilgisayarım "kaldıramaz".

Hocam ben orada sistem gereksinimleri konusunda abartmışsınız diyen arkadaşa cevap verdim. Tek sevmeme sebebim sistem gereksinimleri değil sadece onlardan bir tanesi. 10. nesil işlemcim var SSD'im var 24 GB RAM'im var ve Windows 11'i benim bilgisayarım "kaldıramaz".
Ben orada size demedim, Windows 11 sistem gereksinimleri evet abartı ama siz diğer konularda çok fazla abartmışsınız demek istedim. Yanlış anlaşılma olmuşsa kusura bakmayın. Ve Windows 11 7. nesil üstü istiyordu sanırsam.

Ben orada size demedim, Windows 11 sistem gereksinimleri evet abartı ama siz diğer konularda çok fazla abartmışsınız demek istedim. Yanlış anlaşılma olmuşsa kusura bakmayın. Ve Windows 11 7. nesil üstü istiyordu sanırsam.

Çok özür dilerim hocam abartılı olması doğru dediğinizi görmemişim orada benim hatam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı