367519
Decipat
Valorant oynuyorum ben fanboyluk yapsam vurduğum sayı yalan atıyorsun derOyunlar için de en iyisiymiş. Tabii tabii. Takılmalar arttı, input lag arttı ama bir şey düzelmedi.
Valorant oynuyorum ben fanboyluk yapsam vurduğum sayı yalan atıyorsun derOyunlar için de en iyisiymiş. Tabii tabii. Takılmalar arttı, input lag arttı ama bir şey düzelmedi.
Böyle bir şey mümkün değil. Bir işletim sistemi piyasaya çıkış yaptıktan sonra iptal edilecek bir şey değildir. Windows 11 çok yarım yamalak bir işletim sistemi. Özellikle tasarım konusunda yenilikçi adımlar uygulayacağız diye tasarımı yarım yamalak bırakıp piyasaya sürdüler ve getirdikleri yeni tasarım her ne kadar performansa etki etmiyor diye söyleseler de özellikle dosya gezgininde bariz bir yavaşlama ve yüksek ram kullanımı sorunu var. Bütün bu sorunlar çözülemeyecek bir şey değil. 2022 yılında gelecek büyük güncelleme ile Windows 11 asıl potansiyeline ulaşır diye tahmin ediyorum.Bana kalırsa pişman olacaklar. Windows 11'i iptal edecekler.
Hocam adamlar hazır olan Windows 10X'i iptal ettiler.Böyle bir şey mümkün değil. Bir işletim sistemi piyasaya çıkış yaptıktan sonra iptal edilecek bir şey değildir. Windows 11 çok yarım yamalak bir işletim sistemi. Özellikle tasarım konusunda yenilikçi adımlar uygulayacağız diye tasarımı yarım yamalak bırakıp piyasaya sürdüler ve getirdikleri yeni tasarım her ne kadar performansa etki etmiyor diye söyleseler de özellikle dosya gezgininde bariz bir yavaşlama ve yüksek ram kullanımı sorunu var. Bütün bu sorunlar çözülemeyecek bir şey değil. 2022 yılında gelecek büyük güncelleme ile Windows 11 asıl potansiyeline ulaşır diye tahmin ediyorum.
Windows 10X hazırdı. Yayınlanmadı.Hocam adamlar hazır olan Windows 10X'i iptal ettiler.
Piyasaya sürüldükten sonra diye belirttim zaten. Windows 10X'i duyurdular ama bunun yerine Windows 11 adı altında piyasaya sürdüler. Zaten Windows 11'in tasarım dinamiği Windows 10X'ten gelme.Hocam adamlar hazır olan Windows 10X'i iptal ettiler.
4 aylık Asus TUF laptop kullanıyorum. 1 TB SSD, i7 11800H işlemci, 16 GB ram, RTX 3050Ti ekran kartı var. CS:GO'da 100 FPS düştü direkt. Yukarda yazdığım diğer sorunlar da cabası. Tekrar Win10'a geri döndüm. Tavsiye etmiyorum.Bu tarz yorumları okudukça aklım soru işaretleriyle doluyor. Yeni toplanmış, yeni nesil parçalar barındıran bir sisteme win11 mi kurulmalı win10 mu? Şayet, win11'in zamanla düzeleceğini düşünüdüğümden 11 kurarım diyordum lakin bu denli şikayetler olunca bilemedim ki...
Bana kalırsa pişman olacaklar. Windows 11'i iptal edecekler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.