O bu menü hocam, arama ikonunun üstüne gelin ondan sonra kaybolacaktır.Windows 11 kullanmaya başladıktan sonra arada saydam bir pencere çıkıyor ne Alt+Tab yapınca gözüküyor ne de görev yöneticisinde nasıl çözebilirim bunu? (LoL gibi oyunlar oynarken üstüne tıklayınca masaüstüne atıyor)
Eki Görüntüle 1211025
Dev kanalında kaybolmuyor. Shellwindowuı üzerinde oluşan bir bugdan dolaylı pencere saydam bir şekilde kalmaya devam ediyor.
Bu sorun nasıl düzeliyor peki yardımcı olabilir misiniz?
Çözüldü: Windows 11 saydam pencere nasıl kalkar?
Windows 11 kullanmaya başladıktan sonra arada saydam bir pencere çıkıyor ne Alt+Tab yapınca gözüküyor ne de görev yöneticisinde nasıl çözebilirim bunu? (LoL gibi oyunlar oynarken üstüne tıklayınca masaüstüne atıyor)www.technopat.net
Sizinki çook farklıymış hocam.İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim. Sorunu bu şekilde çözemedim. Farklı bir yöntem buldum. Çözümü buraya atıyorum.
[ÇÖZÜLDÜ] Öncelikle bilgisayar güncellemeler sonrası bu şekilde olmuştu. Tüm ilgili tarayıcılarda "donanım hızlandırma" veya "donanım ivlenmesi" gibi sekmeler mevcuttur. İlgili video size yol gösterecektir. Bir kaç görselle çözümü desteklemek istiyorum.
Ekran titreme, yeşillenme, saydamlık, aşırı şeffaflaşma ve parlaklık çözüm videosu
Saygılarımla
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.