Çözüldü Windows 11 saydam pencere nasıl kalkar?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ömer9748

Decapat
Daha fazla  
Windows 11 kullanmaya başladıktan sonra arada saydam bir pencere çıkıyor ne Alt+Tab yapınca gözüküyor ne de görev yöneticisinde nasıl çözebilirim bunu? (LoL gibi oyunlar oynarken üstüne tıklayınca masaüstüne atıyor)

resim_2021-11-10_195407.png

İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim. Sorunu bu şekilde çözemedim. Farklı bir yöntem buldum. Çözümü buraya atıyorum.

[ÇÖZÜLDÜ] Öncelikle bilgisayar güncellemeler sonrası bu şekilde olmuştu. Tüm ilgili tarayıcılarda "donanım hızlandırma" veya "donanım ivlenmesi" gibi sekmeler mevcuttur. İlgili video size yol gösterecektir. Bir kaç görselle çözümü desteklemek istiyorum.

Ekran titreme, yeşillenme, saydamlık, aşırı şeffaflaşma ve parlaklık çözüm videosu

Saygılarımla

Dosya Ekleri

• sorun çözüldü.JPG
    sorun çözüldü.JPG
    62,4 KB · Görüntüleme: 34
İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim. Sorunu bu şekilde çözemedim. Farklı bir yöntem buldum. Çözümü buraya atıyorum.

[ÇÖZÜLDÜ] Öncelikle bilgisayar güncellemeler sonrası bu şekilde olmuştu. Tüm ilgili tarayıcılarda "donanım hızlandırma" veya "donanım ivlenmesi" gibi sekmeler mevcuttur. İlgili video size yol gösterecektir. Bir kaç görselle çözümü desteklemek istiyorum.

Ekran titreme, yeşillenme, saydamlık, aşırı şeffaflaşma ve parlaklık çözüm videosu

Saygılarımla
Sizinki çook farklıymış hocam.
Bu Windows 11'in ilk zamanlarında olan bir sorundu Windows tab açık olmadığı halde açık gözüküyordu falan.
Tıklayıp kapanınca düzeliyordu tabi. Sonradan düzelttiler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı