O bu menü hocam, arama ikonunun üstüne gelin ondan sonra kaybolacaktır.Windows 11 kullanmaya başladıktan sonra arada saydam bir pencere çıkıyor ne Alt+Tab yapınca gözüküyor ne de görev yöneticisinde nasıl çözebilirim bunu? (LoL gibi oyunlar oynarken üstüne tıklayınca masaüstüne atıyor)
Eki Görüntüle 1211025
Windows Gezgini'ni yeniden başlatınca çözülüyor.Windows 11 kullanmaya başladıktan sonra arada saydam bir pencere çıkıyor ne Alt+Tab yapınca gözüküyor ne de görev yöneticisinde nasıl çözebilirim bunu? (LoL gibi oyunlar oynarken üstüne tıklayınca masaüstüne atıyor)
Eki Görüntüle 1211025
O bu menü hocam, arama ikonunun üstüne gelin ondan sonra kaybolacaktır.Windows 11 kullanmaya başladıktan sonra arada saydam bir pencere çıkıyor ne Alt+Tab yapınca gözüküyor ne de görev yöneticisinde nasıl çözebilirim bunu? (LoL gibi oyunlar oynarken üstüne tıklayınca masaüstüne atıyor)
Eki Görüntüle 1211025
Dediğimi yaparsanız çözülür. Bu arada SSD mi kullanıyorsunuz HDD'mi?
SSD kullanıyorum teşekkürler çözüldü.Ben bu sorunu sürekli yaşıyorum hatta açtığım konu bile var.
Dediğimi yaparsanız çözülür. Bu arada SSD mi kullanıyorsunuz HDD'mi?
Bunun için de teşekkürler.Arama bölümüne Windows'un görünümünü ve performansını ayarla yaz. İlk başta çıkana gir.
Sonra fotoğrafta işaretlediğim seçeneği kapat:
Eki Görüntüle 1211050
Dev kanalında kaybolmuyor. ShellWindowUI üzerinde oluşan bir bugdan dolaylı pencere saydam bir şekilde kalmaya devam ediyor.
Ben açıp kapattığım zaman düzeliyordu, olmadı üzerine mouse ile geliyordum tekrardan açılıp kapanıyordu. Garip olay olur böyle şeyler.Dev kanalında kaybolmuyor. ShellWindowUI üzerinde oluşan bir bugdan dolaylı pencere saydam bir şekilde kalmaya devam ediyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.