Windows 11 sistem kendini yeniden başlatıyor

@Süleyman Acar BIOS sürümünüz 2021 yılına ait, güncelleyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows güncellemelerini kontrol edin.

@Süleyman Acar BIOS sürümünüz 2021 yılına ait, güncelleyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows güncellemelerini kontrol edin.

Windowsum güncel, biosa giremiyorum malesef. Hızlı açılış kapalı olmasına rağmen anakart simgesi gözükmeden pc açılıyor. Nasıl düzeltebilirim.

Arama kutusuna CMD yazıp yönetici olarak çalıştırın ve sfc /scannow komutunu girin. İşlem bitince PC'yi yeniden başlatın.

PC'yi Del tuşuna art arda basarak başlatın.

Monitöre DP kablo ile bağlıysanız HDMI, HDMI ile bağlıysanız DP kablo deneyin.

Son düzenleme:
Bu konu bana ait. İnternet üzerinden denediğim farklı çözümler ile(hangisinin işe yaradığını bilmiyorum) sistemimi zar zor stabil duruma getirebildim. Herhangi bir sorun yaşar mıyım diye korkuyorum. Biosun brick olması endişelendiriyor ve görüntü alma konusunda endişeleniyorum

Arama kutusuna CMD yazıp yönetici olarak çalıştırın ve sfc /scannow komutunu girin. İşlem bitince PC'yi yeniden başlatın.

PC'yi Del tuşuna art arda basarak başlatın.

Monitöre DP kablo ile bağlıysanız HDMI, HDMI ile bağlıysanız DP kablo deneyin.
Dp ile bağlıyım. Bilgisayarcı hdmi ile denediğinde görüntü alamamıştı. Bu arada komutu çalıştırıp denedim biosa girmeye calıstım. Muhtemelen giriş yaptı ama ben göremedim çünkü görüntü alamadım reset atmak zorunda kaldım.

Haklısınız hocam ama 2021 yılının BIOS'uyla PC'yi ne zamana kadar kullanacaksınız?
Ben de güncellemek istiyorum fakat görüntü alamıyorum dp ile. Bilgisayarcıda bir keresinde sadece dvi kablosunu çevirici kullanarak görüntü almıştı. Ben neden görüntü alamıyorum çok ilginç

PC'yi güvenli Mod'da başlatın. Kurtarma ekranında "UEFI Donanım Yazılımı ayarları"na tıklayın. Sizi BIOS'a atacaktır.

Yaşadığınız sorunlar BIOS sürümü ile ilgili olabilir. BIOS sürüm notlarına bakın.

PC'yi güvenli Mod'da başlatın. Kurtarma ekranında "UEFI Donanım Yazılımı ayarları"na tıklayın. Sizi BIOS'a atacaktır.

win 11 e geçmeden önce dp ile güvenli modda da görüntü alamamıştım. Şuan denesem bir problem yaşatır mı? güvenli moda girip görüntü alamadım diyelim, o zaman reset atsam güvenli moddan çıkıp tekrar normal bir şekilde windowsa giriş yapar mı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı