Çözüldü Windows 11 sonrası ETS2 FPS düşüşü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cinar_yasarrr

Hectopat
Katılım
18 Mayıs 2021
Mesajlar
5.968
Makaleler
3
Çözümler
6
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
ETS2'yi sürekli oynayan biriyim, fakat son gelen Windows 11 güncellemesinden sonra ETS2'de sürekli FPS düşüşleri yaşıyorum. FPS 15-20 saniye boyunca 5-7FPS arasına iniyor, o sırada ise ekran kartı %80'lerde ve işlemci ise %10'larda kullanılıyor, ayrıca fanlarım da şu anda yazı yazarken bile sürekli hız değiştiriyor, fakat normal bir şekilde değil. Full hıza alıyor durduk yere sonra geri düşüyor ve böyle devam ediyor. Yaklaşık 3.5 saat HOI4 oynadım bugün fakat onda full hızda oynadığım için oyunun ağır olması normal gelmişti. Aşağıdaki videoda kasmalar gözüküyor, oyun ayarlarım ise 1080P ve her şey full yükseklikte. (Driverim ise en yeni gelen driverden bir önceki.)

Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunu çözdüm. MSİ Afterburner programında ne kadar çok fan hızını otomatiğe alsam da programı kapatınca fan hızı 0'a iniyor ve öyle kalıyordu. Ben de programı sildim ve düzeldi.
Windows 11 de vbs açık oluyor. Sanallaştırma ile alakalı bir şey onu kapatınca FPS artışı oluyor Google'dan araştırabilirsin.
 
Windows 11 de vbs açık oluyor. Sanallaştırma ile alakalı bir şey onu kapatınca FPS artışı oluyor Google'dan araştırabilirsin.
Bence onla alakalı değil, çünkü ben sanallaştırma açık iken de kapalı iken de ETS2 oynadım, arasında çok fark yoktu. Ayrıca sanallaştırma kapalı.
Up.
 
Son düzenleme:

Bu yazıdan bahsetmiştim bi incele.
Zaten etkin değil bende.
1637941706334.png

Forza Horizon 4 indirdim ve hala aynı şekilde kasmalar var, Minecraft'ta da var.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı