Merhaba, Windows 11 şu anda nasıl memnun musunuz? Herhangi bir performans sıkınıtısı var mı?
Gayet iyi, henüz hiçbir majör probleme rastlamadım.Merhaba, Windows 11 şu anda nasıl memnun musunuz? Herhangi bir performans sıkınıtısı var mı?
RAM'e göre değişir. Benim 8 GB RAM'li laptopta %60 kullanıyor RAM'i.
Güzel ancak çok fazla RAM ve İşlemci yiyor ben oyun bilgisayarımda kullanıyorum desteklenmeyen bilgisayarımda kurduğumda dona dona çalışıyor eskiden rahatça çalışıyordu Ram ve işlemci iyiyse kullanMerhaba, Windows 11 şu anda nasıl memnun musunuz? Herhangi bir performans sıkınıtısı var mı?
Merhaba, Windows 11 şu anda nasıl memnun musunuz? Herhangi bir performans sıkınıtısı var mı?
Bende Windows 11 kullanmak istiyorum ancak bende gözle görülür bir FPS düşüşü oluyor. Windows 10'da daha iyi performans alıyorum ama Windows 11 kullanmak istiyorum. Hani Windows 11 de sıkıntı çıkartacak bir sistemim de yok i5 12600KF RX6600 16 GB 3200MHz RAM var. Bu FPS düşüşleri neden oluyor bilemedim. O yüzden sizlerde durumlar ne onu merak ettim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.