Windows 11 şu anda nasıl?

Ryoes

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Windows 11 şu anda nasıl memnun musunuz? Herhangi bir performans sıkınıtısı var mı?

Merhaba, Windows 11 şu anda nasıl memnun musunuz? Herhangi bir performans sıkınıtısı var mı?
Gayet iyi, henüz hiçbir majör probleme rastlamadım.

Güzel ancak çok fazla RAM ve İşlemci yiyor ben oyun bilgisayarımda kullanıyorum desteklenmeyen bilgisayarımda kurduğumda dona dona çalışıyor eskiden rahatça çalışıyordu Ram ve işlemci iyiyse kullan

Sistemin iyise performans sıkıntın olmuyor bazıları RAM'i falan yüksek kullandığını söylüyor kişiden kişiye değişen bir durum bu bende 16 GB var boşta %30 bile geçmiyor bazılarında geçiyor işlemci sıcaklıkları falan 50-60 arası geziyor boşta ben bugüne kadar bir kere bile sorunla karşılaşmadım şahsen ben Memnun'um Windows 11'den(1 yıldır falan kullanıyorum)

Bende Windows 11 kullanmak istiyorum ancak bende gözle görülür bir FPS düşüşü oluyor. Windows 10'da daha iyi performans alıyorum ama Windows 11 kullanmak istiyorum. Hani Windows 11 de sıkıntı çıkartacak bir sistemim de yok i5 12600KF RX6600 16 GB 3200MHz RAM var. Bu FPS düşüşleri neden oluyor bilemedim. O yüzden sizlerde durumlar ne onu merak ettim.

Bende Windows 11 kullanmak istiyorum ancak bende gözle görülür bir FPS düşüşü oluyor. Windows 10'da daha iyi performans alıyorum ama Windows 11 kullanmak istiyorum. Hani Windows 11 de sıkıntı çıkartacak bir sistemim de yok i5 12600KF RX6600 16 GB 3200MHz RAM var. Bu FPS düşüşleri neden oluyor bilemedim. O yüzden sizlerde durumlar ne onu merak ettim.

Hocam yeni konu açabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı